Άση Μπήλιου: Εξηγεί γιατί ο Ιανουάριος είναι από τους πιο σημαντικούς μήνες της χρονιάς

Όσα είπε στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Ξεκινά η πιο σημαντική εβδομάδα του μήνα γιατί, μετά από 6 μήνες ο Άρης που ήταν στον Κριό από το τέλος Ιουνίου, φεύγει από το ζώδιο αυτό και πάει στον Ταύρο. Μια ομάδα ζωδίων θα αρχίσει τώρα να χαμογελά περισσότερο. Στον Ταύρο θα μείνει δύο μήνες.

Η ομάδα που μπαίνει με φουλ γκάζι σε αυτό το δίμηνο είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι. Είναι μια περίοδος με εξελίξεις πολλές.

Δεύτερη αλλαγή αυτό τον μήνα, την Παρασκευή μπαίνει ο Ερμής στον Υδροχόο και μέχρι εκεί μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Οι σημαντικές αγορές ειδικά σε τεχνολογικό εξοπλισμό καλό είναι να γίνουν τώρα, όχι στα τέλη του μήνα που γυρνά ανάδρομος ο Ερμής.

Επίσης, η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω την Παρασκευή κι αυτό είναι καλό για τους Αιγόκερους και όχι μόνο. Το Σάββατο θα ευνοήσει Αιγόκερους, Παρθένους, Ταύρος αλλά και Καρκίνους, Ιχθείς, Σκορπιούς.

Δες όσα είπε:

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed