Άρης στους Διδύμους: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Ο Άρης θα μείνει εκεί μέχρι τα μέσα Μαΐου. Θα ενεργοποιήσει περισσότερο Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς. Ευνοεί Υδροχόος, Ζυγούς και Λέοντες. Πρόκειται για τον πλανήτη της πρωτοβουλίας, της δράσης, του ρίσκου.

Κριός: Ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, μπαίνει στους Διδύμους και αυτό είναι καλό για σας. Είναι μια καλή θέση για τη διάθεσή σας. Τα πράγματα φτιάχνουν. Έντονα κοινωνική διάθεση τώρα και πολλές επαφές με κόσμο. Θέματα με στενούς συγγενείς προκύπτουν. Μοιραστείτε τα θέματά σας και μην τα αφήνετε μέσα σας.

Ταύρος: Ο Άρης μπαίνει σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά τα οικονομικά. Το χέρι θα μπει παραπάνω στην τσέπη τώρα. Η θέση αυτή δείχνει και έσοδα όμως που δεν τα είχατε υπολογίσει. Μια πρόταση για μια δουλειά μπορεί να έρθει τώρα. Τακτοποιούνται με ένα τρόπο τα οικονομικά αυτό το διάστημα.

Δίδυμος: Ο Άρης στο ζώδιό σας, λοιπόν. Σας βγάζει από ένα λήθαργο και μπαίνετε σε διάθεση να κυνηγήσετε σχέδια. Τρέξιμο έρχεται για να τα προλάβετε όλα. Δείχνει ένα παραγωγικό διάστημα για εσάς. Είναι μια περίοδος με μεγαλύτερη εξωστρέφεια. Περισσότερα ευρήματα στα ερωτικά τώρα. Προσοχή στις εντάσεις όμως.

Καρκίνος: Ο Άρης παίρνει μια θέση που αφορά περισσότερο το παρασκήνιο. Μυστική δράση, συζητήσεις, επαφές σε ένα πιο κρυφό επίπεδο τώρα. Αν θέλετε να βρείτε μια δεύτερη δουλειά, τώρα κάνετε πιο κρυφές επαφές μέχρι να έχετε μια τελική εικόνα που μετά θα ανακοινώσετε.

Λέων: Είναι μια καλή θέση για σας αυτή. Κοινωνική ζωή σε έξαρση. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με φίλους και συνεργάτες. Θα θέσετε νέους στόχους στην καθημερινότητά σας. Πολλές συζητήσεις τώρα για συνεργασίες, συλλογική δουλειά.

Παρθένος: Ο Άρης παίρνει θέση στον τομέα των επαγγελματικών σας. Μεγαλύτερο στρες τώρα, διλήμματα για το μετά. Πολλά! Νέες προτάσεις προκύπτουν τώρα. Θα ακολουθήσετε το νέο ή θα μείνετε στην ασφάλεια; Νέα ξεκινήματα ευνοούνται. Αποφασίζετε πιο εύκολα μια μετακόμιση τώρα. Δείτε, επίσης, πως θα αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας.

Ζυγός: Είναι μια καλή θέση του Άρη αυτή. Σας πάει, σας στηρίζει. Έρχεται ενθουσιασμός στην ανάληψη πρωτοβουλιών. Δείχνει νέα σχέδια, νέες προτάσεις, νέες επαφές με ξένους τώρα. Ταξίδια ευνοούνται.

Σκορπιός: Στα οικονομικά βρίσκεται ο Άρης για σας. Ρυθμίζει οικονομικά από τώρα μέχρι τα μέσα Μαΐου. Θα τακτοποιήσετε οφειλές και χρέη. Θα βρείτε τρόπους να φέρετε έσοδα στην τσέπη σας. Και ο έρωτας σε πρωταγωνιστικό ρόλο τώρα για σας.

Τοξότης: Απέναντί σας ο Άρης άρα οι σχέσεις σας με τους άλλους γίνονται προτεραιότητα μέχρι τα μέσα Μαΐου. Είναι μια περίοδος που εξετάζετε νέες προτάσεις τώρα. Για τους μόνους/μόνες, από μέσα Απριλίου και μετά αρχίζει μια πιο ερωτική περίοδος. Αν είστε σε σχέση, προσοχή στις εντάσεις.

Αιγόκερως: Ο Άρης έχει πάρει θέση στον τομέα της δουλειάς. Δείχνει δουλειά αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες. Μπορείτε να βρείτε κάτι καλύτερο, έρχονται νέες προτάσεις. Είναι μια περίοδος που θέλει προσοχή στις σχέσεις με συνεργάτες. Μια μεγαλύτερη γκρίνια μπορεί να υπάρχει τώρα. Είναι μια καλή περίοδος να ασχοληθείτε με την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση.

Υδροχόος: Είναι μια καλή μετακίνηση αυτή του Άρη στους Διδύμους. Σας στηρίζει. Δείχνει μια κινητικότητα στα ερωτικά σας. Δείχνει φλερτ. Περισσότερες κατακτήσεις τώρα. Θα ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Από τα μέσα Απρίλη και μετά πιο έντονα όλα αυτά.

Ιχθείς: Ο Άρης μπαίνει στα οικογενειακά θέματα και στα θέματα σπιτιού. Αλλαγές χώρου έρχονται τώρα. Όταν ο Άρης βρίσκεται σε αυτό το κομμάτι, ενεργοποιεί ταυτόχρονα και τα επαγγελματικά. Τρέξιμο έρχεται σε αυτό το κομμάτι. Πιο φορτωμένη με υποχρεώσεις η περίοδος αυτή.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.