Άρης στον Ζυγό: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Ο Άρης φεύγει από την Παρθένο και σήμερα μπαίνει στον Ζυγό.

Ο Άρης αφορά την ενέργεια, τη δράση, τον τρόπο που διεκδικούμε. Περνά τώρα σε ένα περιβάλλον πιο κομψό και ευγενικό. Τώρα διεκδικεί «με το γάντι».

Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, τα 4 παρορμητικά ζώδια. Αυτά τα ζώδια θα είναι στις επάλξεις και δεν είναι αρνητικό αυτό.

Προσοχή στο κομμάτι των σχέσεων και της υγείας γιατί όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση. Προσοχή στα λίγο πιο έντονα νεύρα.

Σήμερα, Παρασκευή, περνά και η Σελήνη στον Αιγόκερω κάνοντας αυτές τις μέρες όχι και τόσο χαλαρές. Είναι ένα Σαββατοκύριακο που θέλει λίγη παραπάνω ενασχόληση με πρακτικά θέματα, δουλειά και θέματα σπιτιού.

Κριός: Ο Άρης, κυβερνήτης σας, περνά απέναντί σας άρα οι αντιδράσεις σας θα είναι αρκετά πιο έντονες στο εξής. Ανταγωνιστικό κλίμα τώρα σε δουλειά και σχέσεις. Μπαίνετε σε μια περίοδο όπου οι επαφές με τους άλλους θα είναι πολλές, αποτελεσματικές αλλά θέλουν και προσοχή στις εντάσεις. Το Σαββατοκύριακο έχει έμφαση σε θέματα δουλειάς και πρακτικά θέματα σπιτιού.

Ταύρος: Ο Άρης μπαίνει σε ένα κομμάτι σας που αφορά τη δουλειά, την καθημερινότητά σας. Φέρνει ευκαιρίες στα επαγγελματικά αλλά και μεγαλύτερη γκρίνια και αντίδραση, είτε από προϊστάμενους είτε από υφιστάμενους. Ασχοληθείτε τώρα λίγο περισσότερο με υγεία και φυσική κατάσταση. Το ΣΚ έρχεται με τη διάθεση συζητήσεων και ξεκαθαρίσεων.

Δίδυμος: Τα καλά νέα είναι ότι φεύγει ο Άρης από την Παρθένο και σταματά η πίεση αλλά σταματούν και τα απρόοπτα. Από δω και πέρα ο Άρης γίνεται πιο ενεργός στα ερωτικά. Φλερτ, έρωτες, πιο έντονες επιθυμίες. Εσείς που είστε σε κάποια σχέση, σας απασχολούν θέματα εντός σχέσης. Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε απόγονο, τώρα είναι μια καλή περίοδος. Το ΣΚ δεν έχει τόσο κέφι, είναι λίγο πιο βαρύ.

Καρκίνος: Οικογενειακά από δω και κάτω, όπως και θέματα σπιτιού σας απασχολούν τώρα. Ανακαινίσεις, μετακομίσεις είναι τώρα στις προτεραιότητές σας. Οικογενειακά ζητήματα προκύπτουν επίσης. Ενισχύει λίγο την αίσθηση του ανικανοποίητου ο Άρης αυτός. Το ΣΚ θα ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με την προσωπική σας ζωή.

Λέων: Ο Άρης στον Ζυγό μπαίνει σε ένα κομμάτι αρκετά διαδραστικό για σας. Έντονη κοινωνική διάθεση, πολλά ραντεβού, επαφές με κόσμο. Γενικά έχει τρέξιμο μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Μειώνεται δραματικά το πεδίο του ελεύθερου χρόνου. Δεν είναι και αρνητικό βέβαια. Προσέξτε λίγο περισσότερο το μεταφορικό σας μέσο, κυρίως τον επόμενο μήνα. Ένα θέμα στενού συγγενή σας απασχολεί περισσότερο. ΣΚ δεν είναι και τόσο ξεκούραστο, έχει δουλειά και υποχρεώσεις.

Παρθένος: Ο Άρης μπαίνει στον τομέα των οικονομικών και τώρα πρέπει να τα διευθετήσετε. Έχει έξοδα αυτό το διάστημα αλλά και έσοδα. Λιγότερο στρες τώρα για σας αλλά και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το ΣΚ θα ασχοληθείτε περισσότερο με προσωπικά σας θέματα.

Ζυγός: Τώρα έχετε τρέξιμο με τον Άρη στο ζώδιό σας. Κάθε μέρα προκύπτουν έξτρα πράγματα στο πρόγραμμά σας. Γίνεστε πιο ευάλωτοι σε θέματα υγείας, κοιτάξτε να ενισχύετε το ανοσοποιητικό σας καθημερινά. Το ΣΚ θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα σπιτιού, οικογένειας και εκκρεμοτήτων.

Σκορπιός: Μπαίνει σε ένα πιο κρυφό, μυστικό, παρασκηνιακό και ψυχολογικό κομμάτι σας ο Άρης τώρα. Τώρα γίνονται συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας κρυφά. Δείτε λίγο καλύτερα την υγεία σας τώρα. Θέματα κοντινών προσώπων σας τρέχουν και θέλουν τη συμπαράσταση και τη φροντίδα σας. Πιο κρυφή διάσταση και στην προσωπική σας ζωή τώρα. Το ΣΚ έχετε μετακινήσεις.

Τοξότης: Ο Άρης στο Ζυγό αφορά κοινωνική ζωή, φίλους και συνεργάτες. Γενικά ανθρώπους που σας περιβάλουν στην καθημερινότητά σας. Όχι αναγκαστικά επαγγελματικό. Ίσως κοινοί στόχοι με φιλικά πρόσωπα. Είναι μια καλή περίοδος για να θέσετε νέους στόχους. Ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί ακόμα περισσότερο αυτό. Σαββατοκύριακο έχει να κάνει με πρακτικά και οικονομικά ζητήματα. Διάφορα θέματα περιμένουν να τα βάλετε σε τάξη.

Αιγόκερως: Μπαίνοντας ο Άρης στον Ζυγό ενεργοποιείται καριέρα και οικογένεια. Περισσότερο άγχος και εξελίξεις τώρα σε καριέρα και οικογένεια. Απαιτητικό και κουραστικό διάστημα, με έντονο ανταγωνισμό. Όλα αυτά μέχρι 19 Νοεμβρίου. Γενικά θα είστε πιο επιρρεπείς σε ασθένειες οπότε να προσέχετε. Το ΣΚ η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας και αυτό φέρνει λίγη κούραση.

Υδροχόος: Ο Άρης στον Ζυγό είναι θετικό για σας. Ενθουσιασμός, ανάληψη πρωτοβουλιών και ικανοποίηση επιθυμιών τώρα. Θέματα σπουδών σας ενδιαφέρουν πολύ. Ευνοούνται πολύ θέματα επαφών με το εξωτερικό και σχετικές σπουδές για να σας φτάσουν εκεί.

Ιχθείς: Πιο ξεκούραστο διάστημα ξεκινά για σας τώρα. Ρυθμίσεις σε θέματα οικονομικών έρχονται. Γενικά τα οικονομικά παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Από την άλλη εβδομάδα ανεβαίνουν τα ερωτικά σας. Ευνοούνται οι έξοδοι με φίλους τώρα. Το ΣΚ βέβαια δεν έχει τρελή εξωστρέφεια.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.