Άρης στον Υδροχόο: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ποια ζώδια επηρεάζονται;

Ο Άρης μόλις πέρασε στον Υδροχόο και θα μείνει μέχρι τον Αύγουστο, στις 13, μετά θα γίνει ανάδρομος γυρίζοντας στον Αιγόκερω για ένα μήνα και μετά θα ξαναμπεί στον Υδροχόο μέχρι τις 15 Νοέμβρη.

Ένα μεγάλο ταξίδι του Άρη στον Υδροχόο, με ένα διάλειμμα στον Αιγόκερω, λοιπόν.

Κριός: Ο κυβερνήτης σας παίρνει μια ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σας. Στο εξής θα είστε πιο πρόθυμοι να ενεργοποιηθείτε σε συλλογικές δραστηριότητες. Νέες φιλίες, νέες συνεργασίες έρχονται. Μια μεγάλη περίοδος που το «μαζί» μπορεί να σας πάει καλύτερα απ’το να τρέχετε μόνοι σας για ένα στόχο επαγγελματικό ή προσωπικό.

Ταύρος: Με τον Άρη στον Υδροχόο, θα ασχοληθείτε με την καριέρα και τα επαγγελματικά σας. Αυξάνονται οι φιλοδοξίες σας, θα θελήσετε να επιτύχετε περισσότερους στόχους και να ξεχωρίσετε στη δουλειά. Θα θέλετε οι άλλοι να νιώσουν πόσο σοβαρά κάνετε τη δουλειά σας και οι ανταγωνιστές σας να φοβηθούν. Έντονος ανταγωνισμός. Προσέξτε μόνο τα μέσα που θα χρησιμοποιήσετε για να φτάσετε στον στόχο σας.

Δίδυμος: Ο Άρης στον Υδροχόο για σας είναι μια καλή όψη. Προσοχή, όμως, στο φανατισμό με τις ιδέες και τις απόψεις σας γιατί εκεί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα. Είστε ένα απ΄τα ευέλικτα ζώδια αλλά τώρα μπορεί να μουλαρώσετε σε ιδέες και να είστε αρνητικοί σε οτιδήποτε διαφορετικό. Ακούστε τους δίπλα σας. Τώρα είναι μια καλή περίοδος να σκεφτείτε τι νέο μπορείτε να κάνετε για το μέλλον σας.

Καρκίνος: Φεύγει η επιρροή του Άρη από εσάς και μαζί του φεύγει ένα βάρος και μια αγωνία που είχατε σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι ρυθμοί στην καθημερινότητά σας δε θα είναι εντατικοί και δύσκολοι. Ο Άρης μπαίνει στο οικονομικό σας κομμάτι, τώρα υποθέσεις οικονομικών θα εξελιχθούν.

Λέων: Τώρα αρχίζουν να μπαίνουν στο μικροσκόπιο οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Ο Άρης παίρνει θέση απέναντί σας και οι άλλοι είναι αυτοί που θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Έντονες καταστάσεις στα ερωτικά σας μέσω των οποίων θα τσεκάρετε αν όντως τα συναισθήματα του συντρόφου σας είναι αληθινά. Νέες προτάσεις για συνεργασίες έρχονται.

Παρθένος: Από δω και πέρα αρχίζει το επαγγελματικό κομμάτι της καθημερινότητας να ζητά την ενέργειά σας. Θα είναι μια περίοδος που θα έχει και γκρίνια με συνεργάτες και πελάτες. Ταυτόχρονα υπάρχει, όμως, και κινητικότητα στα πράγματα. Να είστε προσεκτικοί σε ό,τι έχει να κάνει με τη φυσική κατάσταση και την υγεία σας.

Ζυγός: Από σήμερα, με τον Άρη στον Υδροχόο, ξεκινά μια πιο ήπια φάση για εσάς καθώς τους προηγούμενους μήνες πιεστήκατε πολύ. Μεγαλύτερη έμφαση και κινητικότητα στον ερωτικό τομέα. Σχέσεις που δεν λειτουργούν και δεν προχωράνε θα τελειώσουν.

Σκορπιός: Αυτή η επιρροή σας αφορά πολύ καθώς ο Άρης είναι ο συγκυβερνήτης σας. Με κάποιο τρόπο τώρα η καριέρα αλλά και η οικογένεια και το σπίτι, σας τραβάνε κι εσείς είστε στη μέση. Θα καταφέρετε να κάνετε αυτό που θέλετε τελικά αλλά θα υπάρξουν περισσότερες αντίξοες συνθήκες. Μεγάλες αποφάσεις, μεγάλος ανταγωνισμός αλλά θα βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Θέματα ακίνητης περιουσίας θα προχωρήσουν και θα λυθούν.

Τοξότης: Η θέση του Άρη είναι αρκετά φιλική προς το δικό σας ζώδιο και είναι στο κομμάτι της επικοινωνίας σας με τους άλλους. Οι μέρες θα έχουν πιο έντονους ρυθμούς. Πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις μετακινήσεις σας. Θετική η όψη του Άρη για οτιδήποτε έχει να κάνει με σπουδές και επαγγελματικές προτάσεις.

Αιγόκερως: Ο Άρης έφυγε από εσάς, προχώρησε παρακάτω. Ο Υδροχόος για εσάς είναι τα οικονομικά σας. Από δω και πέρα χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή με τα έξοδα, μπορεί να γίνετε σπάταλοι. Τώρα είναι μια καλή περίοδος να ανακοινώσετε μια επιχειρηματική ιδέα σας.

Υδροχόος: Σας ήρθε ο Άρης! Θα μείνει αρκετά, μέχρι τον Νοέμβρη με ένα διάλειμμα τον Αύγουστο για ένα μήνα. Για σας όπως και για κάθε σταθερό ζώδιο, πρώτα προσέχουμε τη φυσική κατάσταση και την υγεία μας. Αμέσως μετά, προσέχουμε τα νεύρα μας και πως τα εκτονώνουμε σε άλλους για να μη δημιουργηθούν προβλήματα και ρήξεις. Ο Άρης θα σας δώσει ενέργεια στη δουλειά και σας κάνει πιο διεκδικητικούς αλλά από την άλλη δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση και αγωνία μέχρι να δείτε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ένα θέμα μπορεί να προκύψει για σας και να σας πάρει μεγάλο χρονικό διάστημα για να το επιλύσετε.

Ιχθύς: Ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο, σε ένα ψυχολογικό κομμάτι για εσάς. Μην αφήσετε το άγχος της καθημερινότητας να επηρεάσει την υγεία σας. Είστε πολύ επιρρεπείς στα ψυχοσωματικά και πρέπει να το προσέξετε. Από την άλλη, ο Άρης δείχνει μια περίοδο που ίσως να δουλέψετε πάνω σε ένα επαγγελματικό σχέδιο και αυτό θα πάει καλά. Προσοχή στο παρασκήνιο και στις μυστικές συζητήσεις πάνω στα επαγγελματικά.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου: