Άρης στον Ταύρο: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Ο Άρης μπαίνει σε ένα ζώδιο που αφορά τον έρωτα, τη σταθερότητα αλλά και το φαγητό, τη λαιμαργία.

Ο Άρης τώρα αργά και σταθερά θα σε βοηθήσει να τα κατακτήσεις όλα. Δεν έχει παρόρμηση και ενθουσιασμό αυτός ο Άρης. Κάνει αργά βήματα για να πετύχει. Έχει αφοσίωση και προσήλωση στον στόχο αλλά όχι ταχύτητα.

Ο Άρης αυτός αγαπά την ασφάλεια, τη σταθερότητα, τα υλικά αγαθά και είναι λίγο ξεροκέφαλος.

Ο Άρης στον Ταύρο θα μείνει μέχρι τέλος Μαρτίου.

Κριός: Φεύγει τώρα από σας ο Άρης και μόνο ανακούφιση θα σας φέρει αυτό. Σας άλλαξε λίγο τα φώτα τον προηγούμενο 1μιση μήνα. Τώρα μπαίνει σε ένα κομμάτι που αφορά οικονομικά και πρακτικά. Τώρα δείτε πως πρέπει να διευθετήσετε τα σχέδιά σας και πώς θα τα βάλετε σε εφαρμογή. Έξοδα μπορεί να υπάρξουν και για καλούς λόγους, καλοπέραση.  Ο Άρης δημιουργεί κίνητρο για νέα έσοδα άρα το διάστημα είναι πιο παραγωγικό για τα οικονομικά σας.

Ταύρος: Για σας, τώρα θα σημάνει τρέξιμο αυτό. Γρήγοροι ρυθμοί, πολλές υποχρεώσεις. Δε θα προλαβαίνετε. Πολλές ευθύνες και απαιτήσεις τώρα. Περισσότερη δράση τώρα, κάντε όσα σκεφτόσασταν τόσο καιρό. Προσοχή λίγο στην υγεία σας αυτό το διάστημα, είστε πιο επιρρεπείς.

Δίδυμος: Ο Άρης μπαίνει σε ένα πιο μυστικό, πιο κρυφό, πιο σκοτεινό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Παρασκήνιο υπάρχει σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Επαφές έρχονται, μυστικές. Κρυφές. Συζητάτε επόμενα βήματα στα επαγγελματικά σας. Κάποιοι επίσης συζητάνε για σας, όχι κακό, μπορεί να είναι μια πρόταση για νέα δουλειά. Ο Άρης θα σας βάλει σε διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο με τη φυσική σας κατάσταση.

Καρκίνος: Αυτή η θέση του Άρη είναι καλύτερη για σας, είναι σε ένα φιλικό σας ζώδιο. Η κοινωνική σας ζωή σε έξαρση. Θα υπάρξουν προσκλήσεις για εξόδους, θα δείτε κόσμο. Θα συζητήσετε νέα πράγματα, νέους στόχους. Είναι μια περίοδος που ευνοεί τη συλλογική εργασία και δουλειά. Είναι μια περίοδος για σας πιο ερωτική τώρα.

Λέων: Αρχίζει μια περίοδος με περισσότερο άγχος και ένταση. Η οικογένεια και το σπίτι σας αγχώνουν λίγο παραπάνω αλλά και η δουλειά. Η δράση σας μέχρι τέλος Μαρτίου θα αφορά ένα ακίνητο, ένα χώρο, το σπίτι σας, η περιουσία σας. Από την άλλη μπορεί να θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά και θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον. Παραγωγικό διάστημα τώρα χωρίς να είναι κακό. Απλά δεν είναι χαλαρό.

Παρθένος: Είναι μια περίοδος πολύ βοηθητική. Θα έχετε περισσότερο ενθουσιασμό και θα αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες. Ταξίδια μπορεί να έρθουν τώρα. Ευνοούνται θέματα που αφορούν σπουδές. Θα προσθέσετε γνώσεις στο βιογραφικό σας. Ευνοούνται οι επαφές με ξένους.

Ζυγός: Ο Άρης φεύγει από απέναντί σας και είναι για καλό. Σταματά η ασφυκτική πίεση. Τα περίεργα ωράρια τελειώνουν. Τώρα ο Άρης μπαίνει στα οικονομικά σας. Το χρήμα θα σας απασχολήσει. Είτε το διαχειρίζεστε για άλλους είτε είναι η διαχείριση των δικών σας χρημάτων. Αυτό το διάστημα μπορεί να είναι παραγωγικό για τα οικονομικά σας.

Σκορπιός: Ο Άρης παίρνει θέση απέναντί σας κι αυτό σημαίνει ότι από δω και κάτω δε θα έχετε τόσο μεγάλο έλεγχο στα πράγματα της καθημερινότητας. Τα προγράμματά σας θα πρέπει να τα προσαρμόζετε στις ανάγκες των άλλων. Αυξημένες απαιτήσεις από τους άλλους. Θα τρέχετε να ικανοποιήσετε προσωπικά και επαγγελματικά. Προσοχή στις εντάσεις με σύντροφο και συνεργάτες. Νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας για να σας προτείνουν επαγγελματικά και προσωπικά. Δεν είναι κακή περίοδος.

Τοξότης: Ο Άρης μπαίνει σε ένα κομμάτι που αφορά την καθημερινότητά σας και τη ρουτίνα σας. Η ενασχόληση με τα θέματα υγείας προκύπτει τώρα. Τώρα θα δείτε θέματα διατροφής, άσκησης και υγείας. Είναι μια περίοδος με λίγη περισσότερη γκρίνια. Μεγαλύτερος φόρτος εργασίας τώρα.

Αιγόκερως: Είναι καλή αυτή η μετακίνηση για σας. Τα πράγματα ήταν ζόρικα μέχρι τώρα. Τώρα ο Άρης στον Ταύρο φέρνει μια περισσότερη χαλάρωση. Αφορά τον έρωτα και τα φλερτ. Είναι μια καλή περίοδος για τα ερωτικά σας. Μπορεί μέχρι τέλη Μαρτίου να σας απασχολήσουν θέματα παιδιών. Μπορεί να ενδιαφερθείτε περισσότερο για εκείνα. Αν το επιθυμείτε, τώρα μπορεί να προκύψει μια εγκυμοσύνη. Στα ερωτικά αν είστε μόνοι μπορεί να προκύψουν νέα φλερτ, νέα δεδομένα.

Υδροχόος: Ο Άρης στον Ταύρο επηρεάζει για σας τα θέματα οικογένειας, συγκατοίκησης και σπιτιού. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε μια ανανέωση ή ακόμα και μια μετακόμιση. Αξιοποίηση ακινήτων σας τώρα μπορεί να έρθει στην επιφάνεια. Νέα επαγγελματικά βήματα μπορεί να έρθουν τώρα και να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον. Έχει λίγο παραπάνω στρες αυτή η περίοδος μέχρι τέλος Μαρτίου αλλά είναι ένα αποτελεσματικό διάστημα. Θέλει υπομονή και όλα θα γίνουν.

Ιχθείς: Είναι μια πιο κοινωνική για σας περίοδος, με έντονη διάθεση να δείτε κόσμο. Πολλά ραντεβού και επαφές στην καθημερινότητά σας. Ταξίδια για αναψυχή αλλά και δουλειά έρχονται. Ενδεχομένως θα σας απασχολήσει ένα θέμα στενού συγγενή ή φίλου, ίσως είναι και θέμα υγείας.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.