Άρης στον Λέοντα: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Πώς επηρεάζεται κάθε ζώδιο από τη νέα πλανητική αλλαγή και πόσο θα διαρκέσει

Κάθε μέρα και μια πλανητική αλλαγή. Σήμερα ο Άρης φεύγει απ’τον Καρκίνο και μπαίνει στον Λέοντα μέχρι 18 Αυγούστου. Άρα η καρδιά του καλοκαιριού βρίσκει τον Άρη σε ένα ζώδιο που είναι σε καλή θέση. Δίνει αυτοπεποίθηση, διεκδίκηση, ίσως βέβαια και ανταγωνιστικότητα αλλά και σεξουαλική διάθεση.

Κριός: Ο κυβερνήτης σας περνάει σε άλλο ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι επηρεάζεστε σίγουρα. Τώρα περνά σε ένα ζώδιο απόλυτα φιλικό προς το δικό σας. Ήταν σε ένα γεμάτο ανασφάλειες ζώδιο αλλά τώρα μπαίνει σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει. Θα ανακτήσετε τη δύναμή σας, την αυτοπεποίθησή σας και είναι σε έναν τομέα που αφορά τα ερωτικά. Φλερτ και κατακτήσεις έρχονται.

Ταύρος: Ο Άρης στον Λέοντα δείχνει ότι παίρνει θέση σε ένα κομμάτι σας που αφορά πολύ την οικογένεια, το σπίτι ως ακίνητο και τα θέματα εκεί γύρω. Για κάποιους σημαίνει ότι θα χρειαστεί να ασχοληθούν με το χώρο του σπιτιού, αλλαγές, επιδιορθώσεις. Άλλοι μπορεί να αξιοποιήσετε ένα χώρο νοικιάζοντάς τον. Μπορεί, επίσης, να μετακομίσει η δουλειά σας.

Δίδυμος: Η θέση του Άρη στον Λέοντα είναι καλή για σας, σας ταιριάζει περισσότερο αυτό το ζώδιο. Μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί να έχετε επαφές με κόσμο. Έρχονται επαγγελματικά ραντεβού. Μπορείτε τώρα να ψαχτείτε περισσότερο σε θέματα σπουδών. Ενδεχομένως τώρα αντιμετωπίσετε ζητήματα στενών συγγενών. Θέματα άλλων μπορεί τώρα να σας επηρεάσουν.

Καρκίνος: Μέρες λίγο περίεργες τώρα για σας. Φεύγοντας ο Άρης από το ζώδιό σας θα σας επιτρέψει να ησυχάσετε λίγο. Τώρα μπαίνει στον τομέα των οικονομικών και αυτά έρχονται στο προσκήνιο. Τώρα μπορεί να αυξήσετε το ποσό π.χ. που πουλάτε τον εαυτό σας. Περισσότερα έξοδα έρχονται επίσης. Μέχρι τις 18 Αυγούστου έσοδα και έξοδα θα είναι έντονα στην καθημερινότητά σας.

Λέων: Ξεκινάτε να τρέχετε από σήμερα. Ξεκινά ταυτόχρονα μια μεγαλύτερη ανησυχία, σκέφτεστε τι πράγματα θέλετε να κάνετε και ποιοι είναι οι στόχοι σας. Γίνεστε πιο φιλόδοξοι και διεκδικητικοί. Θα έχετε στο μυαλό σας τώρα ότι έρχεται και ένας ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας. Δημιουργούνται καθυστερήσεις και αναβολές. Ειδικά οι γεννημένοι τον Ιούλιο θέλετε προσοχή σε μετακινήσεις.

Παρθένος: Ο Άρης παίρνει θέση σε ένα πιο ψυχολογικό κομμάτι σας. Μπαίνετε σε μια διαδικασία να κάνετε μυστικά ραντεβού και καλά κάνετε να προφυλάξετε όσα ετοιμάζετε. Υγεία άλλων τώρα είναι προτεραιότητα και θα σας τρέξει.

Ζυγός: Ο Άρης μπαίνει σε ένα πιο φιλικό ζώδιο προς εσάς και τα πράγματα γλυκαίνουν. Συνεργάτες και στόχοι ευνοούνται. Οι εκλείψεις επηρεάζουν το ζώδιό σας γι’αυτό και αυτό το πιο γλυκό θα το καταλάβετε μετά τις 19 Ιουλίου.

Σκορπιός: Ο Άρης παίρνει θέση σε ένα κομβικό σημείο για σας που αφορά επαγγελματικά και καριέρα. Μεγαλύτερο άγχος και ένταση εκεί. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται. Καθυστερήσεις και αναβολές μπορεί να υπάρξουν τώρα. Για τους γεννημένους τον Οκτώβρη υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σας τώρα και μέχρι τις 18 Ιουλίου.

Τοξότης: Ο Άρης παίρνει θέση σε ένα φιλικό προς εσάς ζώδιο. Ενθουσιασμός για νέα πράγματα έρχεται. Σχεδιάζετε ταξίδια, ακόμα και μακρινά. Μελλοντικοί στόχοι επαγγελματικών ευνοούνται. Βέβαια, ο ανάδρομος θα τα μπερδεύει λίγο όλα αυτά αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε.

Αιγόκερως: Ο Άρης εδώ φεύγει από τον Καρκίνο που το προηγούμενο διάστημα σας κούρασε. Οι τελευταίοι δύο μήνες σας πίεσαν πολύ. Τώρα στον Λέοντα ο Άρης έχει πιο ουδέτερη επιρροή προς εσάς. Οι εκλείψεις, όμως, σας επηρεάζουν. Μια ελάφρυνση που θα φέρει ο Άρης από τον Λέοντα θα φανεί μετά τις 19 Ιουλίου. Θέματα οικονομικών θα σας απασχολήσουν τώρα.

Υδροχόος: Ο Άρης περνά απέναντί σας άρα στον τομέα των σχέσεων, συνεργασιών και γάμου. Το διάστημα παρακάτω γίνεται πιο απαιτητικό. Εύκολα αυτό το διάστημα μια λέξη μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να φέρει ένταση. Τώρα μπορεί να ανοίξει το τοπίο για να μπουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σας.

Ιχθείς: Ο Άρης στον Λέοντα είναι σε έναν τομέα που αφορά δουλειά για σας. Δε χαλαρώνετε ακόμη, δεν μπορείτε να απολαύσετε το καλοκαίρι με την έννοια των διακοπών. Τώρα και μέχρι τις 18 Ιουλίου είστε υποχρεωμένοι να τσεκάρετε περισσότερο επαγγελματικά ζητήματα. Τσεκάρετε σχέσεις με συνεργάτες καλύτερα τώρα. Στον τομέα της υγείας ίσως κάτι χρειαστεί να κάνετε.

Περισσότερα ζώδια εδώ.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.