Άρης και Σελήνη στον Καρκίνο: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Τα ζώδια από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Υπάρχει λίγη ένταση σήμερα. Αξιοποιήστε την ενέργεια αυτή σωστά. Μην μπείτε σε διαφωνίες, εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια προς όφελός σας. Κάντε την ενέργεια αυτή κάτι δημιουργικό, τακτοποιήσετε, δουλέψτε, γυμναστείτε.

Κριός: Αυτή η Σελήνη τώρα δεν είναι ό,τι πιο ταιριαστό για σας. Υπάρχουν ζητήματα που αφορούν οικογένεια και τα προσωπικά σας. Βιάζεστε να κάνετε πράγματα. Πιέζετε τα πράγματα αλλά δεν τα καταφέρνετε κιόλας. Είναι γενικά μια φορτισμένη μέρα η σημερινή.

Ταύρος: Αρκετά γεμάτο το πρόγραμμά σας. Μπορεί να έχετε πολλές επαφές αλλά και εντατικό διάβασμα όσοι δίνετε εξετάσεις. Η επικοινωνία στα «κόκκινα» τώρα. Πολλές υποχρεώσεις τώρα, βάλτε σε τάξη τα πράγματα.

Δίδυμος: Στα οικονομικά Σελήνη και Άρης. Προσοχή στη διαχείριση που κάνετε και στα έξοδα. Μην καλύπτετε τα κενά σας κάνοντας αγορές. Αν θέλετε τώρα να διεκδικήσετε πράγματα σχετικά με οικονομικά, κάντε το αλλά προσέξτε τον τρόπο σας.

Καρκίνος: Σελήνη στο ζώδιό σας, πιο δύσκολη μέρα, με στρες η σημερινή. Μπορείτε όμως να είστε αποτελεσματική με τους δύο αυτούς πλανήτες στο ζώδιό σας. Φέρνετε αποτελέσματα. Είναι μια Σελήνη που σας κάνει να τα παίρνετε όλα πιο προσωπικά. Μια μέρα σαν τη σημερινή δεν είναι δύσκολο να αρπαχτείτε και να παρανοήσετε πράγματα.

Λέων: Θέλει προσοχή σε θέματα υγείας. Υπάρχει μια μεγαλύτερη κόπωση. Μην το παρακάνετε με τη δουλειά. Αν μπορείτε να μοιραστείτε ευθύνες και δουλειές, κάντε το σήμερα. Βάλτε σωστές προτεραιότητες.

Παρθένος: Σημερινή μέρα είναι από εκείνες που είναι αρκετά κοινωνικές για σας. Σας φέρνει σε επαφή με άλλους. Βοηθά να κλείσετε εκκρεμότητες. Μη φοβηθείτε τον όγκο της δουλειάς γιατί σήμερα θα είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί. Γενικά είναι μια θετική μέρα για σας.

Ζυγός: Επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά τώρα και στις υποχρεώσεις σας. Είναι δυο πιο πιεστικές μέρες. Μπορεί να εμφανίζονται τώρα υποχρεώσεις. Εύκολα μπορεί να αρπαχτείτε και να ‘ρθείτε σε σύγκρουση με ανθρώπους στη δουλειά σας. Κοιτάξτε αν θέλετε να περάσετε κάτι να το κάνετε με καλό τρόπο, εξηγώντας και δίνοντας επιχειρήματα.

Σκορπιός: Δεν είναι κακή αυτή η Σελήνη. Δείχνει ότι μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορους τρόπους για να διαφοροποιήσετε τον τρόπο που δουλεύετε. Το απόγευμα θέλει μια προσοχή. Η Σελήνη κάνει όψη με τον Άρη και μπορεί να υπάρξει ένα έντονο συναίσθημα που μπορεί να βγει με φωνές και ένταση.

Τοξότης: Σας απασχολούν οικονομικά ζητήματα, ασκούν μεγαλύτερη πίεση. Σας θυμώνουν και λίγο. Θέλει προσοχή στο πώς θα εκφράσετε αρνητικά συναισθήματα και θυμό. Οι μέρες τώρα παίζουν πολύ με τα οικονομικά αλλά και με τα συναισθήματά σας.

Αιγόκερως: Απέναντί σας Σελήνη και Καρκίνος άρα στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών. Δέχεστε μεγαλύτερη πίεση. Κάποιοι ξεπερνούν τα όριά σας. Θέλετε να απαντήσετε με νεύρα αλλά προσπαθήστε να μην το κάνετε. Λύστε διενέξεις αύριο καλύτερα.

Υδροχόος: Σημερινή μέρα η Σελήνη είναι στο κομμάτι της δουλειάς σας. Δουλεύετε υπερωρίες. Θέλει προσοχή σε θέματα υγείας και κόπωσης επίσης. Μπορεί να νιώθετε τώρα ότι δεν έχετε ενέργεια. Αξιοποιήστε έξυπνα τον χρόνο σας σήμερα.

Ιχθείς: Σήμερα τα πράγματα είναι καλά για σας. Η Σελήνη αυτή σας πάει. Πείτε όσα νιώθετε και εκφράστε τα συναισθήματά σας. Μη σκέφτεστε ότι μπορεί να επιβαρύνετε τους άλλους. Μην τα κρατάτε μέσα σας.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.