Ανάδρομος Ερμής: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στην εκπομπή Stars System

Ο Ερμής ξεκινάει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο των Ιχθύων και ο Άρης περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, δημιουργώντας διάσταση ανάμεσα στις επιθυμίες και τη δράση μας.

Από τη μία λοιπόν ο Άρης μας κάνει πιο αποφασιστικούς και φιλόδοξους, έτοιμους να βάλουμε μπροστά τα μεγαλόπνοα σχέδια μας και από την άλλη η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας απαιτεί να μη βιαστούμε.

Η Άση Μπήλιου αναλύει, ανάλογα με το δεκαήμερο που έχουμε γεννηθεί σε κάθε ζώδιο, πώς θα μας επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, αλλά και τι πρέπει να προσέχουμε για τον επόμενο ενάμιση μήνα, που θα μείνει ο Άρης στο ζώδιο της έξαρσης του, τον Αιγόκερω.

Ποιοι θα έχουν μεγαλύτερη πίεση και ποιοι θα πρέπει να αποφύγουν τις εντάσεις; Ποιοι και πότε θα πρέπει να πατήσουν «φρένο» στα νέα σχέδια τους και τις φιλοδοξίες τους; Ποιοι θα ευνοηθούν οικονομικά και θα εισπράξουν ποσά, που τους οφείλονται και ποιοι θα δουν έρωτες από το παρελθόν να επιστρέφουν και να ζητούν επανασύνδεση;

Βρες παρακάτω το video που αφορά το ζώδιο που σ’ενδιαφέρει:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed