Ανάδρομος Δίας: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Ο Δίας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία. Θα μείνει 4 μήνες σε αυτή την ανάδρομη πορεία, μέχρι 11 Αυγούστου.

Ο ανάδρομος Δίας θα μας δώσει χρόνο για να ξαναδούμε σχέδια, πράγματα που αφορούν το παρελθόν. Θα δούμε ξανά πράγματα που θέλουμε να ξεκινήσουμε και θα αποκτήσουμε μια πιο σφαιρική εικόνα του πράγματος. Μια ιδέα που είχαμε και δεν προχώρησε, τώρα με την ανάδρομη πορεία μπορεί να ξαναβγεί στην επιφάνεια, να το δούμε και να το βάλουμε μπρος.

Κριός: Έχετε βάλει πολλά κάστανα στη φωτιά. Κάποια από αυτά κινδυνεύουν να καούν. Πρέπει να δείτε καλύτερα τις προτεραιότητές σας και να δώσετε ενέργεια στα σωστά σημεία για να είστε αποδοτικοί. Τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα αλλά χαοτικά. Κοιτάξτε αυτά που μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα και ρίξτε το βάρος σας εκεί.

Ταύρος: Γυρίζει ο Δίας ανάδρομος και δύο πράγματα καλείστε να κάνετε. Να επανεκτιμήσετε σχέσεις, προσωπικές, ερωτικές, φιλικές. Ξέρετε καλά ότι οι σχέσεις για να ανθίσουν θέλουν φροντίδα, χρόνο και ενέργεια. Δείτε τώρα ποιες αξίζουν τον κόπο. Τώρα πρέπει, επίσης, να δείτε τα οικονομικά μιας συνεργασίας αλλά και τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφό σας.

Δίδυμος: Ο ανάδρομος Δίας είναι ακριβώς απέναντί σας. Τώρα δίνει ευκαιρίες να κυλήσουν τα πράγματα καλύτερα σε σχέσεις και κάποιες γνωριμίες να προχωρήσουν. Μια σχέση που είχε τελειώσει τώρα μπορεί να επιστρέψει. Στα επαγγελματικά, επίσης, ένας παλιός συνεργάτης μπορεί να επιστρέψει.

Καρκίνος: Τώρα πρέπει να δείτε θέματα υγείας και σωματικής κατάστασης. Κάντε τώρα τσεκάπ, δείτε τα θέματα που είχατε και τα αφήσατε. Προτάσεις επαγγελματικές που είχαν γίνει και δεν προχώρησαν, μπορεί τώρα να επανέλθουν και να έχουν μέλλον.

Λέων: Ένα δημιουργικό σχέδιο που είχατε στο παρελθόν, τώρα επιστρέφει και ευδοκιμεί. Στα ερωτικά σας, κάτι που είχε προκύψει και πάγωσε, τώρα μπορεί να λειτουργήσει, να εξελιχθεί. Θέματα παιδιών τώρα ευνοούνται.

Παρθένος: Η ανάδρομη πορεία του Δία αφορά θέματα οικογένειας και ακίνητης περιουσίας. Κουβέντες που είχαν γίνει με μέλη της οικογένειάς σας τώρα θα προχωρήσουν. Πωλήσεις ακινήτων ευνοούνται τώρα.

Ζυγός: Ένα σενάριο τώρα είναι ότι επανέρχεστε σε παλαιότερες προτάσεις που σας είχαν γίνει στα επαγγελματικά. Σχέδια που είχατε τώρα επανέρχονται. Αν είχατε κάνει αιτήσεις σε σχολές, επίσης, τώρα έρχονται τα αποτελέσματα που θέλατε. Εμφανίζονται άτομα του παρελθόντος τα οποία είχατε χάσει.

Σκορπιός: Ο ανάδρομος Δίας ζητά να ξαναδείτε θέματα διαχείρισης οικονομικών. Ξεμπερδέψτε τώρα με οφειλές του παρελθόντος. Δείτε να τα συμμαζέψετε τώρα. Οικονομικές συμφωνίες θέλουν επανεξέταση τώρα. Ταξίδια ευνοούνται, ακόμα και για δουλειά.

Τοξότης: Ο Δίας είναι στο ζώδιό σας και τώρα γίνεται ανάδρομος. Καιρός, λοιπόν, να δείτε την πρόοδό σας. Καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα, τώρα θα προχωρήσουν και θα τα ξαναδείτε όλα, θα τα εξετάσετε πάλι.

Αιγόκερως: Ο Δίας γυρίζει ανάδρομος στον Τοξότη και αυτό σημαίνει ότι το ταξίδι αυτογνωσίας συνεχίζεται για σας. Είναι ένα εσωτερικό ταξίδι. Ο σκοπός είναι να σας δυναμώσει τώρα, να νιώσετε αυτάρκεια. Δεν είναι η πιο έντονη παρουσία πλανήτη για σας αλλά μπορεί να βοηθήσει, είναι πολύ σημαντική η ανάδρομη πορεία. Προετοιμάζεστε τώρα για νέα κεφάλαια στη ζωή σας.

Υδροχόος: Τώρα μπορείτε να ξαναδείτε στόχους σας. Συζητήσεις που είχαν γίνει και πάγωσαν, τώρα επιστρέφουν ή διαφοροποιούνται και εξελίσσονται. Φίλοι και συνεργάτες βοηθούν και στηρίζουν τα σχέδια και τους στόχους σας.

Ιχθείς: Ανάδρομος ο Δίας στα επαγγελματικά σας. Σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε χρόνο, να δείτε τα επαγγελματικά πλάνα σας. Ίσως πρέπει να διαφοροποιήσετε αποφάσεις και να επαναδιαπραγματευτείτε θέματα επαγγελματικών και καριέρας.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.