Ανάδρομη Αφροδίτη, από την Άση Μπήλιου

Οι προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η Αφροδίτη μόλις γύρισε ανάδρομη στον Σκορπιό και θα παραμείνει έτσι μέχρι 31 Οκτωβρίου.

Την Παρασκευή, σήμερα, γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία η Αφροδίτη στον Σκορπιό.
Κάτι που μας επηρεάζει τόσο σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και στις σχέσεις μας.

Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη στην Παρθένο δίνει ένα τόνο πρακτικότητας.

Κριός: Είναι μια φάση που τα ερωτικά θα είναι μία κρύο μία ζέστη. Υπάρχει μια αστάθεια σε συναισθηματικό επίπεδο. Το ίδιο συμβαίνει και στα οικονομικά σας. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με τη Σελήνη στην Παρθένο και σας λέει ότι καιρός είναι να ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα.

Ταύρος: Η Αφροδίτη είναι δικό σας κυβερνήτης και θα νιώσετε πολύ την επιρροή αυτή. Έρχεται σύγχυση στο κομμάτι των σχέσεων. Έρχονται δεύτερες σκέψεις για το γάμο. Με τον Ουρανό στο ζώδιό σας δε θέλετε και πολύ για να εκραγείτε και να επαναστατήσετε. Κυρίως οι του Απριλίου επηρεάζονται. Από την άλλη, μπορεί να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους από το παρελθόν σας, σχέσεις και φίλοι από το παρελθόν. Ανθρώπους που αφήσατε στο παρελθόν, μπορεί να επιστρέψουν. Σαββατοκύριακο πιο χαλαρό με τη Σελήνη στην Παρθένο.

Ζώδια Παρασκευής και Σαββατοκύριακου από τη Λίτσα Πατέρα

Δίδυμοι: Δεν είναι μια ευνοϊκή περίοδος στα ερωτικά σας. Μπορεί να συγκρίνετε καταστάσεις και να ασκείτε κριτική. Αυτό δε θα βοηθήσει στα ερωτικά σας αυτό το διάστημα. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, με τα χόμπι σας. Κάντε πράγματα να ομορφύνετε. Αναλάβετε τα μερίδια ευθύνης σας. Έτσι, τον Νοέμβρη τα πράγματα θα φτιάξουν και θα έχετε προετοιμαστεί σωστά. Το Σαββατοκύριακο έχει μια κλεισούρα. Ίσως πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια και το σπίτι.

Καρκίνος: Ανάδρομη Αφροδίτη στα ερωτικά σας. Ξαφνικά εκεί που πηγαίνατε σε μια σχέση, πατάτε ένα pause. Άνω τελεία, όχι τελεία. Μπορεί να νιώθετε ότι ενώ ήταν όλα ωραία τώρα μπαίνετε σε μια διαδικασία να αναρωτιέστε τι φταίει. Ίσως απλά περνάτε μια φάση. Ίσως για ένα διάστημα, αυτό της ανάδρομης Αφροδίτης, χρειάζεται να πάρετε μια απόσταση. Δείτε το δράμα από έξω και γίνετε πιο αντικειμενικοί. Σκεφτείτε καλύτερα τι θέλετε και τον Νοέμβρη πάρτε μια πιο ώριμη απόφαση. Παίζει και η επιστροφή πρώην. Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στην Παρθένο θα θέλετε να μετακινηθείτε, να δείτε φίλους. Θα αλλάξετε παραστάσεις για να φτιάξετε τη διάθεσή σας. Πολλές συζητήσεις και αναλύσεις αυτό το Σαββατοκύριακο.

Λέων: Γυρίζει ανάδρομη στο χώρο που αφορά την οικογένεια και το σπίτι σας. Θέματα ακινήτων. Σχέδια ανατρέπονται σε σπίτι και δουλειά. Πολλά πράγματα θα καθυστερούν αυτό το μήνα. Αν συγκατοικείτε θέλει προσοχή στις σχέσεις, ειδικά με γυναίκες. Το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα, κυρίως οικονομικά.

Ερωτικά Οκτωβρίου από την Άση Μπήλιου

Παρθένος: Για σας με την ανάδρομη Αφροδίτη κάποιες σχέσεις θα περάσουν ταλαιπωρία. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μη γίνετε επιθετικοί. Μπορεί να έχει και επαφή με ανθρώπους, συνεργάτες και φίλους που μπορεί να είχατε χάσει. Σαββατοκύριακο η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας κάνει πρωταγωνιστές.

Ζυγός: Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον Σκορπιό και για σας είναι ανάδρομη σε έναν τομέα που αφορά τα οικονομικά. Προσοχή σε συμβόλαια, οικονομικές συμφωνίες και λογαριασμούς. Αυτά μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν. Αν δεν ξέρετε, συμβουλευτείτε ειδικούς. Μην υπογράφετε ό,τι να ‘ναι. Αν υπάρχει κάτι καλό στην ανάδρομη Αφροδίτη είναι ότι αν σας οφείλουν χρήματα, τώρα μπορεί να επιστρέψουν. Σε αυτή τη φάση, επίσης, είναι σα να πατάτε ένα φρένο στις σχέσεις σας. Το Σαββατοκύριακο πρέπει να ξεκλέψετε χρόνο για τον εαυτό σας.

Σκορπιός: Εκτός από σχέσεις και οικονομικά, η Αφροδίτη αφορά και την ομορφιά. Μπορεί να σας έρθει να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή σας. Από μαλλιά μέχρι τατουάζ. Μην το κάνετε τώρα. Μπορεί τώρα να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις του παρελθόντος. Άλλο σενάριο επίσης είναι μια σχέση του παρελθόντος να επιστρέψει στη ζωή σας. Παίζει, επίσης, να δείτε φίλους που τους είχατε χάσει. Το Σαββατοκύριακο λίγο πιο χαλαρό παρά το ότι θα σας απασχολήσουν απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από σας.

Ζώδια Οκτωβρίου από τη Λίτσα Πατέρα

Τοξότης: Τα πράγματα είναι ακόμα σε σύγχυση στα ερωτικά και θα συνεχίσουν. Αυτή η περίοδος έχει μια εσωστρέφεια. Αντί να ασχολήστε με εμμονή με το παρελθόν και τα όσα έγιναν, καλύτερα να κοιτάξετε τι τοξικό μπορείτε να πετάξετε από πάνω σας. Ποιες σχέσεις σας βαραίνουν. Αυτές διώξτε. Πρέπει στην ουσία η βουτιά στο παρελθόν να γίνει όχι για να κολλήσετε αλλά για να δείτε τι πρέπει να αλλάξετε στον τρόπο που διαχειρίζεστε τις σχέσεις σας. Το Σαββατοκύριακο δεν είναι αρνητικό, ίσως έχετε υποχρεώσεις.

Αιγόκερως: Η ανάδρομη Αφροδίτη στον τομέα των φίλων. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξανασυναντηθείτε με φίλους που είχατε χάσει. Ίσως, επίσης, κάνετε και ένα ξεκαθάρισμα, άλλωστε έχετε και τον Κρόνο πάνω σας. Ξεδιάλεγμα σε συνεργασίες, φιλίες αλλά και ερωτικά. Μέχρι τα μέσα Νοέμβρη θα πάει αυτό. Σαββατοκύριακο ωραίο με Σελήνη στην Παρθένο.

Υδροχόος: Προσοχή σε επαγγελματικές σχέσεις αυτό τον μήνα. Δείτε τα πράγματα με πελάτες και συνεργάτες. Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί. Μην μπερδέψετε ερωτικά με επαγγελματικά, μπορεί να δημιουργηθεί σκάνδαλο. Δεν είναι καλή περίοδος για το κομμάτι των σχέσεων. Από Νοέμβρη καλύτερα. Επίσης, με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σας θυμηθούν από δουλειές του παρελθόντος. Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με επαγγελματικά και οικονομικά.

Ιχθείς: Τώρα θα δείτε την πραγματικότητα κάποιων σχέσεων κατάματα. Δε θα ωραιοποιείτε πια τις καταστάσεις, θα δείτε την αλήθεια. Σαββατοκύριακο πιο κοινωνικό και θα συναντήσετε πολύ κόσμο.

Ζώδια Οκτωβρίου από την Άση Μπήλιου