Αφροδίτη στους Ιχθείς: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Μπαίνει η Αφροδίτη στους Ιχθείς. Στην έξαρσή της, δηλαδή, στο καλύτερο ζώδιο που θα μπορούσε να είναι δηλαδή. Αυτή η Αφροδίτη θυσιάζεται όταν αγαπά, ακόμα κι αν δεν αξίζει.

Μέχρι τις 20 Απριλίου μένει σε κάθε ζώδιο.

Κριός: Η Αφροδίτη τώρα μπαίνει σε ένα πιο μυστικό, κρυφό και ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Μπορεί να είναι μια περίοδος που χρειάζεστε χρόνο με τον εαυτό σας για να επεξεργαστείτε κάποιες καταστάσεις. Μια κατάσταση στα προσωπικά μπορεί να είναι κρυφή και να μη θέλετε να τη βγάλετε προς τα έξω. Μπορεί να κάνετε κάποιες παρασκηνιακές επαφές τώρα.

Ταύρος: Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης σας και τώρα μπαίνει σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει. Μεγαλύτερη έμφαση στη ζωή σας τώρα οι κοινωνικές επαφές, οι συλλογικές δραστηριότητες και οι επαφές με τους φίλους σας. Πολλές συζητήσεις έρχονται και ανταλλαγές ιδεών και απόψεων. Είναι μια πιο εξωστρεφής περίοδος μέχρι τις 20 Απριλίου. Ευνοούνται, επίσης, τα οικονομικά σας τώρα.

Δίδυμος: Η Αφροδίτη δείχνει ότι τώρα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας τους επαγγελματικούς στόχους σας και να μπείτε στη διαδικασία να φτιάξετε την ατμόσφαιρα έτσι ώστε να τους πετύχετε. Τώρα πολλοί θα προσέξουν τη δουλειά σας, ακόμα περισσότερο. Μπορεί να προσφέρει πολλά αυτή η Αφροδίτη.

Καρκίνος: Μια πιο γλυκιά θέση αυτή της Αφροδίτης τώρα. Πολύ υποστηρικτική σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε θέματα που αφορούν ταξίδια. Διασκέδαση ευνοείται επίσης. Μπορεί τώρα να κάνετε επαγγελματικές συζητήσεις για το παρακάτω. Επαφές τώρα με ανθρώπους του εξωτερικού που έχετε καιρό να δείτε.

Λέων: Η Αφροδίτη μπαίνει σε ένα κομμάτι σας που αφορά τα οικονομικά σας. Κοινά οικονομικά στο σπίτι μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Χρηματοδοτήσεις, δάνεια, πιστώσεις, ασφάλειες τραβούν περισσότερο την προσοχή σας και τώρα μπορείτε να βρείτε λύσεις, μέχρι τις 20 Απριλίου. Η Αφροδίτη, επίσης, επηρεάζει τις ερωτικές σχέσεις. Κυρίως να συσφίξετε σχέσεις σε μια ήδη υπάρχουσα.

Παρθένος: Οι σχέσεις σας με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας μπορεί τώρα να σας απασχολήσουν περισσότερο, μέχρι τις 20 Απριλίου. Προτάσεις για νέες συνεργασίες έρχονται. ΟΙ αδέσμευτοι βγείτε λίγο παραπάνω και θα δείτε πως θα υπάρξει φλερτ. Είναι μια περίοδος που μπορεί να τονώσει τις δημόσιες σχέσεις σας.

Ζυγός: Πρέπει τώρα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας για να γίνετε πιο ωραίοι. Υγεία και φυσική κατάσταση ευνοούνται τώρα, ψάξτε το λίγο, θα σας πάει καλά. Θέματα δουλειάς ευνοούνται. Τώρα μπορείτε να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους για να προσλάβετε. Προωθήστε τώρα τα επαγγελματικά σας θέματα.

Σκορπιός: Είναι μια ωραία Αφροδίτη για τα ερωτικά σας. Είναι σε έναν διασκεδαστικό τομέα που αφορά πολύ τη δημιουργία. Καλή θέση για τους καλλιτέχνες. Είναι μια καλή περίοδος για μόνους, για να προκύψουν νέες γνωριμίες. Καλή περίοδος και για θέματα παιδιών αν είστε γονείς, για να ‘ρθείτε πιο κοντά σε εκείνα και να περάσετε ωραίο χρόνο.

Τοξότης: Η Αφροδίτη είναι σε ένα κομμάτι που αφορά περισσότερο οικογένεια και σπίτι. Ομορφύνετε το σπίτι σας, κάντε έστω και μικρές αλλαγές. Τώρα θα θελήσετε να μείνετε περισσότερο στο σπίτι σας. Προσκαλείτε κόσμο εκεί και σας αρέσει περισσότερο. Μπορεί τώρα να σκέφτεστε νέα ξεκινήματα και αυτό να σας κρατάει σπίτι γιατί το ετοιμάζετε.

Αιγόκερως: Είναι μια καλή αυτή η θέση της Αφροδίτης, θα το καταλάβετε τον Απρίλιο. Είναι σε ένα κομμάτι σας που αφορά την επικοινωνία, τα ταξίδια. Προτάσεις συζητάτε, επίσης. Ίσως τώρα να ασχοληθείτε περισσότερο με το μεταφορικό σας μέσο.

Υδροχόος: Μπαίνει σε ένα κομμάτι που αφορά τα οικονομικά σας. Μπορεί να μπείτε σε διαδικασία να ανασυγκροτήσετε αυτό τον τομέα. Θα υπάρχουν έξοδα αλλά θα τα μαζέψετε. Χρήματα έρχονται στην τσέπη τώρα, μέχρι 20 Απριλίου. Βελτιώνεται το κομμάτι των συναισθηματικών σας τώρα.

Ιχθείς: Δώρο για σας αυτή η Αφροδίτη για να τονώσετε τη σχέση σας. Ευκαιρίες να τονώσετε, επίσης, την εμφάνισή σας. Η αυτοπεποίθηση θα ανεβει και οι σχέσεις σας θα φτιάξουν. Θα καταφέρετε να κάνετε τους ενδιαφερόμενούς σας να σας δουν με ένα πιο ερωτικό μάτι, όπως ακριβώς θέλετε.