Αφροδίτη στους Διδύμους: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Καλό το Σαββατοκύριακο με Σελήνη στον Λέοντα. Κυριακή έχουμε μια αλλαγή, με την Αφροδίτη να μπαίνει στους Διδύμους. Η Αφροδίτη εδώ είναι λίγο πεταλουδίτσα, πολυσυλλεκτική. Ευνοεί τα ζώδια του αέρα, Διδύμους, Υδροχόους και Ζυγούς. Τους Ζυγούς λιγότερο γιατί έχουν μια αντίξοη επιρροή από τον Άρη στον Καρκίνο.

Η Αφροδίτη φτιάχνει σχέσεις, διάθεση. Φλερτάρει πολύ! Θα μείνει εκεί μέχρι τέλος του μήνα.

Κριός: Ωραία Σελήνη αυτές τις μέρες για σας. Υποχρεώσεις μπορεί να υπάρχουν αλλά υπάρχει και διάθεση για βόλτες. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοείται για σας η επικοινωνία, τα φλερτ και τα ταξίδια.

Ταύρος: Θέματα οικονομικών ευνοούνται τώρα για σας. Η Αφροδίτη μπαίνει σε ένα κομμάτι οικονομικών για σας. Αρχίζει να υπάρχει προοπτική στα οικονομικά. Θα βγάλετε περισσότερο χρήμα και θα νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά σε συναισθηματικό επίπεδο.

BONUS οι αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου από τη Λίτσα Πατέρα:

Δίδυμος: Σαββατοκύριακο ωραίο και η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας. Βέβαια, ο Ιούνιος έχει λίγο σύγχυση για σας με την Πανσέληνο της επόμενης εβδομάδας. Έντονη συναισθηματική φόρτιση έρχεται όσο προχωρά ο μήνας. Γενικά, βέβαια, η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει στα ερωτικά και οικονομικά.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη περνά σε ένα κομμάτι σας που αφορά τον εαυτό σας. Είναι ένα πιο μυστικό κομμάτι για σας. Ο εαυτός σας, η ψυχολογία σας, τα μυστικά και οι επιθυμίες σας. Ενδεχομένως να σας λείπει ένας δικός σας άνθρωπος λίγο παραπάνω τώρα. Είναι μια ωραία περίοδος για αυτογνωσία, για να δουλέψετε τον εαυτό σας, να συμφιλιωθείτε με κάποια συναισθήματα.

Λέων: Σελήνη στο ζώδιό σας τώρα. Υπάρχει η αίσθηση ότι τα φώτα είναι πάνω σας. Όλο αυτό, όμως, δημιουργεί στρες και άγχος. Από την Κυριακή με Αφροδίτη στους Διδύμους θα έχετε βοήθεια σε φιλικές σχέσεις. Μπορείτε να πετύχετε κοινούς στόχους με φίλους και συνεργάτες. Ένας προσωπικός στόχος, επίσης, μπορεί να πάει καλύτερα.

Παρθένος: Είναι μια περίοδος αυτή που ό,τι έχει να κάνει με κοινωνική προβολή και καριέρα, ευνοούνται. Τώρα δεν κρύβονται πολλά. Η Αφροδίτη σας δίνει τόσο φως που φαίνονται όλα, και τα καλά και τα άσχημα.

Ζυγός: Η Αφροδίτη περνά σε ένα πολύ φιλικό προς εσάς ζώδιο, μέσα σε μια ταραγμένη περίοδο για σας. Ευτυχώς υπάρχει αυτό το μαξιλαράκι ασφαλείας. Σπουδές, ταξίδια, σχέσεις ευνοούνται. Μέχρι τέλος του μήνα μεγαλύτερη επιτυχία και στην προώθηση των επαγγελματικών σας.

Σκορπιός: Η Αφροδίτη τώρα περνά στα οικονομικά σας. Έχετε να δώσετε μάχες. Είναι ευνοϊκή Αφροδίτη αυτή. Μπορεί να προκύψουν χρήματα και προτάσεις.

Τοξότης: Απέναντί σας η Αφροδίτη τώρα. Παρασκευή και Σάββατο ευνοϊκές μέρες με τη Σελήνη στον Λέοντα. Την Κυριακή η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει μια περίοδο με κατανόηση για σας, περισσότερη τρυφερότητα ενώ για τους δεσμευμένους φέρνει νέα δεδομένα. Προσοχή, γενικά, σε εξιδανικεύσεις.

Αιγόκερως: Η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους και αυτό για σας είναι η καθημερινότητα. Οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους που δουλεύετε μαζί ή δουλεύουν για σένα (όπως ο δάσκαλος του παιδιού σας πχ). Ρουτίνες υγείας τώρα σε προτεραιότητα, διατροφή και άσκηση δηλαδή. Βρείτε νέους τρόπους για να νιώσετε ευεξία.

Υδροχόος: Η Αφροδίτη μπαίνει σε έναν ωραίο οίκο για σας. Ευνοούνται φλερτ, ερωτικές σχέσεις, δημιουργίες, σπορ, χόμπι και παιδιά. Υδροχόοι θα αρχίσουν να κάνουν βόλτες, να φλερτάρουν και να έχουν ανταπόκριση. Αγαπητοί Υδροχόοι, ξεκινά ένα ωραία διάστημα τώρα μέχρι τέλος του μήνα.

Ιχθείς: Η Αφροδίτη μπαίνει σε θέματα οικογένειας, σπιτιού, ακινήτων. Μπορεί να είναι βοηθητική αν από τώρα μέχρι αρχές Ιουλίου σκέφτεστε μια ανακαίνιση στο χώρο του σπιτιού ή ακόμα και ένα πάρτι στο σπίτι σας. Ευνοείται η εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.