Αφροδίτη στον Υδροχόο: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε η αστρολόγος για κάθε ζώδιο, στην εκπομπή «Φωλιά των ΚούΚου»

Είναι μια καλύτερη θέση για τη διάθεση και τις σχέσεις μας. Μπαίνει την Παρασκευή 1 Μαρτίου και θα μείνει μέχρι 26. Ευνοούνται περισσότερο Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι αλλά και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες.

Είναι μια Αφροδίτη που γιορτάζει τις φιλικές σχέσεις.

Κριός: Η Αφροδίτη προσγειώνεται σε έναν οίκο που αφορά φίλους, συλλογική δουλειά και παρέες. Οι ομοϊδεάτες σας και οι κοινές σας επιθυμίες ευνοούνται. Είναι ένας μήνας για να είστε πιο κοινωνικοί. Πιο βοηθητική Αφροδίτη για τις σχέσεις σας αλλά και τα οικονομικά σας.

Ταύρος: Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης σας και τώρα από τον Υδροχόο επηρεάζει τα επαγγελματικά σας, το προφίλ σας, πώς σας βλέπουν οι συνεργάτες σας. Είναι μια Αφροδίτη που σας βοηθά να επιτύχετε υψηλούς στόχους. Στα ερωτικά δε θα ‘ρθει κάτι νέο αλλά δε θα χαλάσει και κάτι παλιό.

Δίδυμος: Θα έχετε ευκαιρίες τώρα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ευνοούνται ταξίδια, επίσης, με ερωτικό ενδιαφέρον. Πολύ βοηθητική θέση για ό,τι αφορά σχέσεις με ξένους και εξωτερικό. Οικονομικά θέματα ευνοούνται όπως και τα ερωτικά.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο φροντίζει περισσότερο τα οικονομικά σας. Χρήματα που σας χρωστούσαν τώρα επιστρέφουν. Οι δοσοληψίες γίνονται πιο εύκολα. Μια οφειλή είναι καλό τώρα να οριστεί, να διακανονιστεί ίσως. Έρχονται συγκινήσεις σε ερωτικό επίπεδο.

Λέων: Μπαίνει η Αφροδίτη και για σας είναι οι άλλοι, είναι οι σχέσεις και συνεργασίες. Το καλό μέσα στην περίοδο αυτή το φέρνουν οι άλλοι στη ζωή σας. Μια νέα γνωριμία έρχεται. Ιδιαίτερα κοινωνικός μήνας ο Μάρτιος. Προτάσεις έρχονται στα επαγγελματικά σας.

Παρθένος: Η Αφροδίτη μπαίνει στον τομέα της καθημερινότητάς σας. Μπορεί να κάνει τα πράγματα πιο ευχάριστα. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με θέματα δουλειάς και σχέσεων με τους συνεργάτες. Συσφίξτε τις σχέσεις σας. Είναι μια Αφροδίτη που βοηθά, επίσης, σε θέματα ομορφιάς και φυσικής κατάστασης.

Ζυγός: Είναι μια καλύτερη θέση για σας. Είναι σε ένα ζώδιο του αέρα και σας πάει. Είναι σε ένα κομμάτι που αφορά χαρά, έρωτα, δημιουργία και διασκέδαση. Ο Μάρτιος θα είναι αρκετά πιο διασκεδαστικός και θα δώσει ευκαιρίες να πάνε τα πράγματα καλύτερα. Η καθημερινότητά σας δε θα είναι μόνο δουλειά και υποχρεώσεις.

Σκορπιός: Θα ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας τώρα. Μπορεί, επίσης, να έρθετε πιο κοντά στην οικογένειά σας. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι στα πάτρια εδάφη και να συναντήσετε συγγενείς και ανθρώπους που δεν βλέπετε συχνά. Η Αφροδίτη στα ερωτικά τώρα δείχνει ότι προτιμάτε να μένετε με τον σύντροφό σας σπίτι και δεν έχετε ιδιαίτερα εξωστρεφή διάθεση.

Τοξότης: Η Αφροδίτη είναι σε ένα ζώδιο που αφορά την επικοινωνία. Στα φόρτε της, λοιπόν, η επικοινωνία αλλά και τα ταξίδια. Επαφές με κόσμο έρχονται. Θετικά νέα έρχονται από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Αιγόκερως: Η Αφροδίτη τώρα από τον Υδροχόο σημαίνει οικονομικά για σας και εκεί θα έρθει το καλό μέχρι τις 26 Μαρτίου. Χρήματα που περιμένατε, έρχονται. Προοπτικές για δημιουργία νέων καταστάσεων ανοίγονται μπροστά σας. Σταθερότητα στα συναισθηματικά χωρίς σκαμπανεβάσματα.

Υδροχόος: Η Αφροδίτη σας βοηθά τώρα. Γλυκαίνει όσα σας ταλαιπωρούν. Μια πιο έντονη περίοδος στα προσωπικά ξεκινά. Ερωτικές ευκαιρίες υπάρχουν τώρα. Θα φανείτε περισσότερο, θα φλερτάρετε, θα σας φλερτάρουν. Είναι και μια καλή περίοδος για το γενικότερο κομμάτι των σχέσεων, πάσης φύσης.

Ιχθείς: Η Αφροδίτη μπαίνει σε ένα πιο κρυφό και παρασκηνιακό κομμάτι. Μπορεί να δείχνει μια κατάσταση στα προσωπικά που δε θέλετε να βγει προς τα έξω. Μια οικονομική συμφωνία, επίσης, μπορεί να μη θέλετε να κάνετε βούκινο. Επαφές σε ερωτικά και οικονομικά μένουν στο παρασκήνιο, δε θέλετε να τις κοινοποιήσετε. Καλή θέση για την ψυχολογία και την υγεία σας.