Αφροδίτη στον Τοξότη: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για όλα τα ζώδια στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η Αφροδίτη μπήκε στον Τοξότη μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου και τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) μπορούν να χαρούν περισσότερο από κάθε άλλο.

Η Αφροδίτη αυτή αγαπά την περιπέτεια, όχι τόσο τη σταθερότητα και την ασφάλεια.

Κριός: Καλά τα νέα για σας. Περισσότερη εξωστρέφεια και αισιοδοξία. Ευκαιρίες για ένα ταξίδι. Βελτίωση σχέσεων επίσης. Αν νιώθετε ότι μια σχέση πλήττει, κανονίστε ένα ταξίδι να φύγετε δυο σας. Ταυτόχρονα είναι και ο Άρης στο ζώδιό σας, ο κυβερνήτης σας, άρα τον κάνει καλό μήνα όλο τον Ιανουάριο για ερωτικά και οικονομικά.

Γιάννης Κοπιδάκης-Αργυρώ Τσιοράνου: Η κοινή φωτογραφία πριν το Power of Love

 

Ταύρος: Η Αφροδίτη περνά σε ένα ζώδιο που δε σας ταιριάζει τόσο. Μπαίνοντας η Αφροδίτη τώρα ξεκινά μια διάθεση πειραματισμού στο ερωτικό-σεξουαλικό κομμάτι. Βοηθά το ταπεραμέντο σας. Ένας τομέας που θα βοηθήσει η Αφροδίτη είναι αυτός των οικονομικών.

Δίδυμος: Η Αφροδίτη περνά απέναντί σας και γλυκαίνει η διάθεσή σας. Επίσης, δίνει ευκαιρίες περισσότερων επιλογών στα ερωτικά σας. Φλερτάρετε με νέους ανθρώπους. Προβλήματα σε σχέσεις, ερωτικές ή φιλικές, τώρα με Δία και Αφροδίτη στον Τοξότη, θα τα διορθώσετε. Η Αφροδίτη ευνοεί και τις συνεργασίες σας αλλά και τη δημοφιλία στη δουλειά σας.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη είναι σε ένα κομμάτι σας που ικανοποιείται περισσότερο από επαγγελματικές σχέσεις. Οι δουλειές σας μπορούν τώρα να ανοίξουν. Νέες προτάσεις και προεκτάσεις. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον προκύπτει στο χώρο εργασίας. Είναι, επίσης, μια καλή περίοδος να κάνετε διατροφή και γυμναστική.

Λέων: Η επιρροή της Αφροδίτης και τον Δία στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας και της διασκέδασης είναι πάρα πολύ θετικό. Με την Αφροδίτη μέχρι αρχές Φεβρουαρίου θα έχετε πολλές ευκαιρίες και στην προσωπική σας ζωή, σε νέες γνωριμίες, θα βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση αν υπάρχει, θα βγείτε απ’το καβούκι σας, επίσης. Αν έχετε μια καλλιτεχνική ή επιχειρηματική δουλειά, τώρα είναι εξαιρετική περίοδος για να τονώσετε τα πράγματα.

Παρθένος: Η Αφροδίτη βρίσκεται για σας στο χώρο της οικογένειας και του σπιτιού. Θα μπορούσε να σημαίνει συμβίωση με τον άνθρωπό σου. Δεύτερο σενάριο είναι η μετακόμιση σε ένα ωραιότερο σπίτι. Για άλλους μπορεί να είναι η εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Μπορεί να ξεκινήσετε μια δουλειά μέσα απ’το σπίτι, επίσης. Τώρα είναι καλός μήνας για να λύσετε τα θέματα της οικογενείας σας.

Ζώδια εβδομάδας από τη Βίκυ Παγιατάκη

 

Ζυγός: Πολύ φιλικό το ζώδιο όπου μπαίνει η Αφροδίτη. Μέχρι αρχές Φεβρουαρίου έχετε ευκαιρίες στην επικοινωνία με τους άλλους. Δοσοληψίες θα πάνε πολύ καλά. Ταξίδια μπορεί να προκύψουν. Είναι, επίσης, μια καλή περίοδος για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Καλή περίοδος και για θέματα σπουδών.

Σκορπιός: Δύο πράγματα κάνει για σας η Αφροδίτη. Το ένα είναι ότι σας κάνει πιο σίγουρος στα συναισθηματικά. Ηρεμείτε στο κομμάτι αυτό με την Αφροδίτη μια ανάδρομη μια ορθόδρομη στο ζώδιό σας. Το άλλο κομμάτι που θα βελτιώσει είναι τα οικονομικά. Μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου θα δείτε μια βελτίωση της κατάστασης. Αυτό μπορεί να σημαίνει περισσότερο έσοδα αλλά και μια τακτοποίηση στα έξοδά σας.

Τοξότης: Είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου. Δίας και Αφροδίτη, οι δύο ευεργέτες πλανήτες, είναι στο ζώδιό σας. Εκπέμπετε αισιοδοξία και γίνεστε πιο ελκυστικοί για τους γύρω σας. Η Αφροδίτη βοηθά να ασχοληθείτε περισσότερο με την εμφάνισή σας τώρα. Βοηθά στα ερωτικά και τώρα παίρνετε μπρος για τα καλά. Αν είστε μόνοι, κυκλοφορήστε έξω περισσότερο.

Αιγόκερως: Είναι μια καλή περίοδος για να πέσουν οι εντάσεις και η γκρίνια. Ξεκινά μια γαλήνια περίοδος, για ένα μήνα. Θα συζητήσετε περισσότερο με τον σύντροφό σας, θα βρείτε λύσεις. Μπορεί, επίσης, να έρθουν στην επιφάνεια θέματα του παρελθόντος. Για σχέσεις που τελείωσαν και τις σκέφτεστε, να ξέρετε ότι μπορεί να επανακάμψουν.

Ελένη Φουρέιρα: Το νέο hair look

 

Υδροχόος: Ξεκινά μια ιδιαίτερα κοινωνική περίοδος για σας με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και εμφανή βελτίωση στη διάθεση και στις σχέσεις σας. Είναι μια περίοδος για να ανοίξετε το φιλικό σας κύκλο και να συναντήσετε πάλι όσους φίλους είχατε χάσει. Θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι φίλοι σας τώρα, ακόμα πιο σημαντικό από πριν.

Ιχθείς: Η Αφροδίτη μπαίνει στο κομμάτι των επαγγελματικών και βοηθά να ενισχύσετε το προφίλ σας, την εικόνα σας. Διαφημίστε τη δουλειά και το έργο σας. Είναι μια περίοδος που μπορεί να προκύψει μια πρόταση στα επαγγελματικά. Φαίνεστε περισσότερο τώρα, λάμπετε στα επαγγελματικά.

Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.