Αφροδίτη στον Τοξότη- Ποια ζώδια ευνοούνται

Οι προβλέψεις της Σμάρως Σωτηράκη: «Επιτέλους έρχονται χαμόγελα ικανοποίησης»

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη και ανοίγει ο δρόμος για να περάσει το φως της αισιοδοξίας και της θετικότητας. Ένας από τους πολλούς λόγους που αγαπώ την Αφροδίτη στον Τοξότη είναι ότι ανοίγει τις καρδιές μας. Δεχόμαστε πιο εύκολα τις συγνώμες, συγχωρούμε πιο ουσιαστικά, προσαρμοζόμαστε με μεγαλύτερη άνεση στις ανάγκες των συντρόφων μας.

Τι να περιμένουμε από σήμερα; Η Αφροδίτη αρχίζει τους ευνοϊκούς της σχηματισμούς που, μέρα με μέρα, θα μας χαρίζουν περισσότερα χαμόγελα ικανοποίησης. Μέσα σε μία περίοδο με ανάδρομο Ερμή, ανατροπές, καθυστερήσεις και με τα νεύρα μας κρόσσια, οι όψεις της Αφροδίτης θα λειτουργήσουν ως από μηχανής Θεός που θα χαρίσει ευτυχές τέλος σε αρκετές περιπέτειές μας. Παράλληλα, αυξάνονται οι πιθανότητες για επιτυχημένα φλερτ και χτυποκάρδια. Το εξάγωνό της με τον Κρόνο ευνοεί τις σοβαρές σχέσεις να παραμείνουν σοβαρές, αλλά να μην μας πέφτουν βαριές και να μας κάθονται στο στομάχι. Μας διδάσκει ότι το σοβαρό μπορεί να είναι γλυκό, αγαπησιάρικο, εμποτισμένο με στιγμές χαλάρωσης ή διασκέδασης.

Επόμενοι σταθμοί; Αυτός της Ιέρειας του Έρωτα θα είναι το εξάγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή. Εκεί που θα νομίζουμε ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, θα ανακαλύπτουμε τη δύναμη της αγάπης και τον ενωτικό της χαρακτήρα. Τώρα μιλάνε τα μάτια! Στη συνέχεια θα οδεύει στα χνάρια του Δία με τον οποίο θα σχηματίσει όψη εξαγώνου και μάλιστα αφού θα έχει επανέλθει ο Ερμής σε ευθεία πορεία. Εκτός των χαρωπών εξελίξεων στον έρωτα αναμένονται και ευκαιρίες οικονομικού – επαγγελματικού χαρακτήρα.

Εσύ τι θα κάνεις; Θα εστιάσεις στη σχέση σου και στο πώς θα ανάψεις τη σπίθα της ανανέωσης; Θα φλερτάρεις μέχρι τα αναφωνήσεις «εύρηκα»; Ή μήπως είσαι εκείνη που θα συνδυάσει τις χαρές του έρωτα με το κυνήγι των επαγγελματικών ευκαιριών; Απάντησε στον εαυτό σου και σκέψου τι θα κάνεις μέσα στις επόμενες μέρες.

Κριός

Ανανέωση μέσα από τη διασκέδαση, φλερτ με πολλές πιθανότητες επιτυχίας, εποικοδομητικές επαγγελματικές συζητήσεις.

Ταύρος

Ένταση και πάθος στην ατμόσφαιρα. Άναψε τη φλόγα αλλά πρόσεχε μη βάλεις φωτιές…

Δίδυμοι

Ανανεωτικό κλίμα στη σχέση σου, προτάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, επιτυχημένα φλερτ.

Καρκίνος

Πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα στη δουλειά με ματάκια που παίζουν πίσω από τους υπολογιστές.

Λέων

Ερωτεύεσαι επειδή δημιουργείς και δημιουργείς επειδή ερωτεύεσαι.

Διάβασε περισσότερα ζώδια εδώ

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed