Αφροδίτη στον Ταύρο: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για την πλανητική αλλαγή και πώς αυτή επηρεάζει κάθε ζώδιο, από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο και είναι καλό για όλους, σε διαφορετικό τομέα το κάθε ζώδιο. Αναλόγως με τη θέση της διαμορφώνονται καταστάσεις. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που βοηθά σε διάθεση και οικονομικά. Το ζώδιο του Ταύρου της ταιριάζει. Ευνοεί περισσότερο Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και κάτι κερδίζουν Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς.

Κριός: Φεύγει από το ζώδιό σας αλλά για κάποιους από σας μπορεί να είναι ανακουφιστικό. Μπορεί η Αφροδίτη να είναι θετικός πλανήτης αλλά συνάντησε δύσκολους πλανήτες όσο ήταν σε σας, Κρόνο και Πλούτωνα. Μπορεί να περάσατε δύσκολες διαδικασίες. Τα πράγματα τώρα θα ηρεμήσουν και στην προσωπική σας ζωή. Δίνετε έμφαση στα οικονομικά γιατί νιώθετε μια ανάγκη για ασφάλεια.

Ταύρος: Η είσοδος της Αφροδίτης είναι θετική και δεν συναντά δύσκολους πλανήτες. Το κομμάτι της προσωπικής σας ζωής θα τονωθεί. Αν είστε μόνοι/μόνες, θα προκύψουν πράγματα. Κάντε αλλαγές στην εμφάνισή σας τώρα, επενδύστε σε αυτή. Είναι μια καλή περίοδος αυτή και για επαγγελματικές συζητήσεις. Προωθήστε τώρα τη δουλειά σας.

Δίδυμος: Η Αφροδίτη περνά σε ένα πιο ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Είναι μια πιο ήρεμη περίοδος μετά από εβδομάδες που τρέχατε πολύ. Είχατε διαφωνίες και εντάσεις αλλά με την Αφροδίτη στον Ταύρο θα συμφιλιωθείτε με τον ίδιο σας τον εαυτό. Θα συγχωρήσετε τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας. Είναι μια περίοδος με παρασκήνιο.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη περνά σε ένα κοινωνικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Θα ανοίξετε τον κύκλο σας. Είναι μια περίοδος με πολλές προσκλήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις. Γενικά θα έχετε ευκαιρίες να βρεθείτε με κόσμο.

Λέων: Η Αφροδίτη περνά στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, την καριέρα, την κατεύθυνση, την επαγγελματική προβολή σας. Εκεί τα πράγματα θα είναι αποδοτικά, προτάσεις θα προκύψουν. Διαφημίζετε την περίοδο αυτή το κομμάτι που αφορά τη δουλειά σας. Το βλέμμα στραμμένο στην καριέρα, δεν είναι και τόσο ερωτική περίοδος άλλωστε. Προσοχή στις λάθος επιλογές (πάλι).

Παρθένος: Η Αφροδίτη περνά σε ένα ζώδιο της γης και σας ταιριάζει. Δεν είναι μια εγκεφαλική Αφροδίτη αυτή, είναι του «αγγίγματος». Σας δίνει αρκετές ευκαιρίες για ταξίδια αλλά και γνώσεις, σπουδές. Επαφές με εξωτερικό ευνοούνται.

Ζυγός: Η Αφροδίτη μπαίνει σε ένα κομμάτι που αφορά κυρίως τα οικονομικά σας. Θα συζητήσετε πολύ για οικονομικά, το επόμενο διάστημα. Θετικό θα είναι το πρόσημο στο τέλος.

Σκορπιός: Απέναντί σας περνά η Αφροδίτη και είναι μια καλύτερη θέση τώρα. Θα ευνοηθείτε αρκεί να δείξετε κατανόηση και την απαραίτητη τρυφερότητα. Οι μόνοι έχετε ευκαιρίες για νέες σχέσεις.

Τοξότης: Η Αφροδίτη περνά σε ένα πρακτικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με δουλειά, φυσική κατάσταση και υγεία. Ψαχτείτε στους τομείς αυτούς τώρα. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάτι στην εμφάνισή σας, κάντε το τώρα. Είναι μια καλή περίοδος για να εντείνετε τις προσπάθειές σας στη δουλειά και να βελτιώσετε τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Αιγόκερως: Η Αφροδίτη περνά σε ένα κομμάτι που αφορά τον έρωτα, τη δημιουργία και τα παιδιά. Είναι μια φιλική Αφροδίτη αυτή. Μέσα στο επόμενο διάστημα μπορείτε να επωφεληθείτε σε νέες σχέσεις και γνωριμίες αλλά και σε σύσφιξη σχέσεων γενικά.

Υδροχόος: Η Αφροδίτη μπήκε στο κομμάτι των οικογενειακών και του σπιτιού. Βοηθήστε την κατάσταση, φτιάξτε το περιβάλλον του σπιτιού τώρα. Μπορείτε να συσφίξετε οικογενειακές σχέσεις τώρα. Δείτε και θέματα που αφορούν ακίνητα τώρα.

Ιχθείς: Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας ταιριάζει. Είναι βοηθητική σε επαφές, επικοινωνία, μετακινήσεις, ταξίδια και συμφωνίες. Είναι μια καλή περίοδος αυτή, μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.