Αφροδίτη στον Λέοντα: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Μάθε πως επηρεάζεται κάθε ζώδιο

Εδώ και μέρες δεν είχαμε πλανήτες σε ζώδια της φωτιάς. Τώρα όμως η Αφροδίτη μπήκε στον Λέοντα και φέρνει χαρά, ελπίδα, αισιοδοξία.

Τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Τοξότες, Λέοντες) θα έχουν καλύτερη διάθεση. Αλλά και τα ζώδια του αέρα (Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι).

Τα θέματα της Αφροδίτης είναι τα ερωτικά, οι σχέσεις και τα οικονομικά.

Η Αφροδίτη θα μείνει μέχρι τις 9 Ιουλίου.

Κριός: Η χαρά έρχεται για σας. Μέχρι τις 9 Ιουλίου θα επωφεληθείτε σε θέματα προσωπικών, ερωτικών. Θα έχετε τη διάθεση και ένα πιο θετικό βλέμμα απέναντι στις σχέσεις. Για τους δεσμευμένους, θα βελτιώσετε τη σχέση σας. Για τους αδέσμευτους, τώρα είναι μια καλή στιγμή να βρείτε ταίρι. Θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για φλερτ. Αν έχετε να κάνετε μια οικονομική συζήτηση, κάντε τη τώρα, μέχρι τις 9 Ιουλίου.

Ταύρος: Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης σας και είναι σε ένα ζώδιο όπου κάνει τα πράγματα περίεργα στα ερωτικά σας. Σας αφήνει μια αίσθηση ανικανοποίητου. Είναι μια μέτρια κατάσταση για όσους ψάχνουν σχέση. Για τους δεσμευμένους, μπορεί αυτή η περίοδος να έχει σχέδια για συμβίωση. Για εσάς που ψάχνετε σύντροφο, αυτό το Σαββατοκύριακο έχει μια ιδιαιτερότητα και μπορεί να συμβούν απρόοπτες καταστάσεις. Ασχοληθείτε περισσότερο μέχρι τις 9 Ιουλίου με θέματα του σπιτιού. Προσοχή στα έξοδα.

Δίδυμοι: Ωραία η Αφροδίτη για σας. Είναι κοντά σας και πολύ βοηθητική. Θα σας δώσει αισιοδοξία, χαρά αλλά και τη διάθεση να ξεκουνηθείτε, να βγείτε έξω και να δείτε κόσμο. Κοινωνικές εκδηλώσεις αυξάνονται και έρχονται νέες γνωριμίες. Πολύ θετικές οι διαπραγματεύσεις σε θέματα οικονομικών από τη νέα εβδομάδα.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη φεύγει απ’το ζώδιό σας και μπαίνει στον Λέοντα. Αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας. Η Αφροδίτη στον Λέοντα τονίζει για σας το οικονομικό κομμάτι. Θα θέλετε να κάνετε έξοδα για αγορές αλλά θα θέλετε να βελτιώσετε και τα οικονομικά σας, ειδικά από τη νέα εβδομάδα που έρχονται ωραίες όψεις.

Λέων: Επιτέλους φως στο τούνελ. Ο Ιούνιος στο εξής και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου δίνει περισσότερες ελπίδες και αισιοδοξία στην προσωπική σας ζωή. Αυτές οι μέρες έχουν μια ιδιαιτερότητα γιατί το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό και σε συνδυασμό με τη Σελήνη που θα είναι στο ζώδιό σας μπορεί να προκύψουν κεραυνοβόλοι έρωτες αλλά και ένας ξαφνικός χωρισμός. Από τη Δευτέρα, όμως, τα πράγματα στρώνουν.

Παρθένος: Η Αφροδίτη δεν προσφέρει πολλά για εσάς από αυτή τη θέση. Είναι πιο ουδέτερη. Αν υπάρχει κάτι στα ερωτικά σας θα το ζείτε πιο κρυφά, πιο μυστικά. Η καλή σας στιγμή θα έρθει μετά, όταν θα μπει στο δικό σας ζώδιο. Ο Ιούλιος θα είναι ο μήνας σας στα ερωτικά, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Τα οικονομικά όμως ευνοούνται με την Αφροδίτη στον Λέοντα. Τώρα προετοιμάζεστε και μετά θα εξαργυρωθεί στα οικονομικά σας.

Ζυγός: Για εσάς η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης σας και όταν μπαίνει σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει σαφώς βοηθά περισσότερο να είστε εκδηλωτικοί απέναντι στον σύντροφό σας. Είναι μια καλή περίοδος και για τις φιλικές σχέσεις σας. Κάνει τονωτικές ενέσεις στις σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Βοηθά για νέες γνωριμίες μέσω φίλων. Στα οικονομικά είναι μια καλύτερη περίοδος για συζητήσεις αρκεί να αποφύγετε υπερβολικά έξοδα κοντά στις 26 Ιουνίου.

Σκορπιός: Αυτή η Αφροδίτη δεν είναι ότι δίνει πολλά στα ερωτικά σας. Στους δεσμευμένους, δεν υπάρχουν σπουδαίες εξελίξεις. Για τους ελεύθερους, όμως, δεν είναι πολύ βοηθητική. Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες μπορεί να έχουν κάτι που θα προκύψει μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα τους ταρακουνήσει. Προσοχή στα έξοδα μέχρι τις 10 Ιουλίου. Αν αυτή η Αφροδίτη κάνει κάπου καλό είναι στην καριέρα, θα έχετε καλές εξελίξεις.

Τοξότης: Σαφώς η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να φτιάξει η διάθεσή σας. Θα έχει ένα θετικό αντίκτυπο σε όλη τη γκάμα των σχέσεων. Ξυπνάει μέσα σας, επίσης, το πνεύμα της περιπέτειας και σας βγάζει απ’το καβούκι σας. Μέχρι τις 9 Ιουλίου τα πολύ καλά για εσάς άρα είναι μια περίοδος και για να ψαχτείτε με τα νέα δεδομένα που μπορεί να προκύψουν, σε ερωτικά και οικονομικά.

Αιγόκερως: Αυτή η Αφροδίτη μπαίνει μέσα σε ένα πιο ιδιαίτερο κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια εντάσεις, ζήλιες και να σας κάνει πιο κτητικούς με τον σύντροφό σας. Το πάθος θα είναι πιο έντονο τώρα για σας. Αν δεν είστε σε σχέση, η Αφροδίτη αυτή δεν είναι η κατάλληλη για να βρείτε κάποιον. Αργότερα, μέσα στο καλοκαίρι, θα υπάρξουν αυτές οι προοπτικές. Στα οικονομικά είναι μια καλή Αφροδίτη και βοηθά μέχρι τις 9 Ιουλίου να διαπραγματευτείτε.

Υδροχόος: Αυτή η Αφροδίτη περνά απέναντί σας άρα είναι στο κομμάτι των σχέσεων. Βοηθά στο να ανοίξουν οι προοπτικές, δηλαδή αν είστε μόνοι θα υπάρξει κάτι που σας ενδιαφέρει μέσα στο ερχόμενο διάστημα. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας. Θετική και σε οικονομικές συμφωνίες αυτή η θέση της Αφροδίτης. Δείτε τα οικονομικά μιας συνεργασίας. Για τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου, προσοχή το Σαββατοκύριακο σε ξαφνικές εξελίξεις σε μια ερωτική σχέση. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας αλλά και ένα κεραυνοβόλος χωρισμός μπορεί να προκύψει.

Ιχθείς: Δεν είναι η πιο ερωτική θέση της Αφροδίτης για τα ερωτικά σας, εκτός κι αν στο εργασιακό σας περιβάλλον βρείτε τον έρωτα. Κοιτάξτε τα θέματα της δουλειάς, της υγείας, της φυσικής κατάστασης. Πολύ καλή θέση όμως για τα οικονομικά σας.