Αφροδίτη στον Καρκίνο: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Πως επηρεάζεται κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη αφορά τα οικονομικά, τις σχέσεις, την ομορφιά και την αρμονία.

Συνήθως μένει κάτι λιγότερο από μήνα αλλά τη νέα σεζόν θα μας κάνει την έκπληξη, όταν θα μπει στον Σκορπιό και θα μείνει 4 μήνες. Αυτό συμβαίνει επειδή θα γυρίσει ανάδρομη.

Ως τότε, περνά στον Καρκίνο το ερχόμενο Σάββατο 19 Μαΐου. Θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 13 Ιουνίου.

Είναι μια αρκετά δοτική, γλυκιά Αφροδίτη.

Κριός: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο δείχνει για σας ότι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν είναι η προσωπική σας ζωή και τα θέματα του σπιτιού. Τα επαγγελματικά θα τα αφήσετε λίγο πίσω. Θα ασχοληθείτε με το σπίτι για μια αλλαγή, μια ανακαίνιση. Μπορεί να ασχοληθείτε με ένα ακίνητο και τις λεπτομέρειες που πρέπει να ρυθμίσετε για να το νοικιάσετε και να το εκμεταλλευτείτε οικονομικά. Για τους δεσμευμένους, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα. Για τους αδέσμευτους, μπορεί να μην βρείτε αυτό που θέλετε ή μπορεί να υπάρξει μια κατάσταση όπου δε νιώθετε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του άλλου.

Ταύρος: Η Αφροδίτη είναι ένα βοηθητικό στοιχείο για σας σε μια περίοδο όπου η αγωνία σας για τα επαγγελματικά είναι μεγάλη. Το γεγονός ότι μπαίνει η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης σας, στο ζώδιο του Καρκίνου που σας ταιριάζει, θα κάνει την επικοινωνία πολύ όμορφη με τους άλλους. Θα προκύψουν ταξίδια. Ευνοούνται πολύ οι δεσμεύσεις αν θέλετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

Δίδυμος: Για εσάς μπορεί αυτή η Αφροδίτη να δώσει την ευκαιρία να κερδίσετε κάποια χρήματα εύκολα και γρήγορα. Αν έχετε ήδη κάποια σχέση, τώρα θα αρχίσει το άγχος να φεύγει. Θα στρώσουν τα πράγματα γι’αυτή τη σχέση και θα νιώθετε πιο ικανοποιημένοι. Θα πρέπει να προσέξετε γιατί τα έξοδα μπορεί να αυξηθούν.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας και αυτό δεν μπορεί παρά να είναι θετικό. Ευνοεί την εμφάνισή σας αν θέλετε να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το θέμα ομορφιά. Είναι μια κοινωνική περίοδος για σας τώρα πια. Από το Σάββατο και μετά θα βγείτε περισσότερο και θα φλερτάρετε. Οι δημόσιες σχέσεις σας βελτιώνονται.

Λέων: Η Αφροδίτη παίρνει θέση σε ένα ζώδιο πριν το δικό σας, σε εσάς θα έρθει 13 Ιουνίου. Ε, κοιμηθείτε μέχρι τότε. Η Αφροδίτη αυτή σας κρατάει κλειστούς, ανέκφραστους, στο σπίτι σας, σε ηρεμία. Μυστικοπάθεια, κρυφτό και ό,τι ζείτε το ζείτε κρυφά. Στα οικονομικά και επαγγελματικά πάλι υπάρχει μια μυστικοπάθεια.

Παρθένος: Για εσάς η Αφροδίτη είναι σε μια φιλική σχέση από το Σάββατο και μετά. Έχει να κάνει πολύ με τους φίλους και τη συλλογική δουλειά. Θα δουλέψετε περισσότερο με τους συνεργάτες σας πάνω σε ένα στόχο. Φίλοι θα παίξουν καταλυτικό ρόλο και θα δώσουν ένα χέρι βοηθείας σε μια υπόθεση που σας δημιουργεί μεγαλύτερη αγωνία.

Ζυγός: Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης σας άρα όταν μετακινείται πάντα σας επηρεάζει. Τώρα μπαίνει στα επαγγελματικά, στην καριέρα σας. Είναι ένα καλό διάστημα τώρα, γίνεστε πιο «ορατοί» στη δουλειά, είστε πιο δημοφιλείς. Τώρα θα δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες για το μέλλον της καριέρας σας.

Σκορπιός: Είναι ωραία η νέα θέση της Αφροδίτης. Ανοίγονται προοπτικές στα επαγγελματικά μέσα σε ένα περίεργο διάστημα με τον Άρη στον Υδροχόο. Ο Δίας που είναι στο ζώδιό σας και η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι τα μαξιλαράκια σας αυτή την περίοδο. Θετική έκβαση σε νομικές υποθέσεις και σπουδές. Η προσωπική σας ζωή θα γλυκαθεί.

Τοξότης: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι μια ουδέτερη θέση. Είναι στα βαθιά των σχέσεων, θα πάρετε αποφάσεις για τις σχέσεις της ζωής σας. Μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια δύσκολα πράγματα, παράπονα, απωθημένα. Είναι μια Αφροδίτη που μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια όσα κρύβονται κάτω απ’το χαλί. Θα το αντιμετωπίσετε, θα το ξεπεράσετε και θα πάτε σε μια καλύτερη περίοδο. Τα οικονομικά σας θα πάρουν φωτιά, θα σας απασχολήσουν πολύ.

Αιγόκερως: Η Αφροδίτη περνά απέναντί σας, στο κομμάτι των στενών σχέσεων. Αφορά τους πολύ στενούς σας ανθρώπους. Οι δικές τους αποφάσεις ή τα λόγια τους θα επηρεάσουν τις εξελίξεις στο κομμάτι των σχέσεων. Οι άλλοι παίρνουν αποφάσεις και μας βάζουν σε διαδικασία να προσαρμοστούμε, αυτό συμβαίνει όταν οι πλανήτες περνάνε απέναντί μας.

Υδροχόος: Η Αφροδίτη είναι σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας, σε ζώδιο του νερού, που προκαλεί επιφυλακτικότητα απέναντι στις σχέσεις. Είναι πολύ ευνοϊκή Αφροδίτη ωστόσο για κούρες ομορφιάς και σωματική υγεία. Είναι μια καλή περίοδος και για να φτιάξετε τις σχέσεις με συνεργάτες σας. Δεν είναι WOW Αφροδίτη για τα ερωτικά.

Ιχθύς: Είναι μια καλή περίοδος από το Σάββατο 19 Μαΐου μέχρι τις 13 Ιουνίου για τα ερωτικά σας. Ο έρωτας γίνεται προτεραιότητα. Για τους μόνους, μια νέα γνωριμία έρχεται. Για τους δεσμευμένους, θα ξαναρθείτε κοντά με τον σύντροφό σας. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες.

 

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.