Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Τα ζώδια από τη «Φωλιά των ΚουΚου»

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω αφορά τα εξής: Αφοσίωση, πρακτικότητα, υπομονή, πίστη, ωριμότητα, ακόμα και συντηρητικότητα.

Μέχρι 1η Μαρτίου θα παραμείνει η Αφροδίτη εκεί. Οι παραπάνω λέξεις πρέπει να μας οδηγήσουν στον σωστό τρόπο να χειριστούμε οικονομικά και ερωτικά.

Κριός: Η θέση της Αφροδίτης τώρα είναι στο κομμάτι των επαγγελματικών σας. Άρα θα πρέπει τώρα να δείτε πιο σοβαρά τη δουλειά σας και πώς αυτή φαίνεται προς τους άλλους. Βρείτε τώρα τρόπους να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ. Είναι μια ωραία περίοδος για να διαφημίσετε τη δουλειά σας και τα προϊόντα αυτής. Στα ερωτικά, αν είστε μόνοι, δε θα είναι και η πιο κατάλληλη Αφροδίτη αυτή. Αν έχετε ήδη μια σχέση, δε θα χαλάσει κάτι. Παραμένουν ως έχουν τα πράγματα.

Ταύρος: Η Αφροδίτη μπήκε τώρα σε ένα φιλικό προς εσάς ζώδιο. Βοηθά να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ανοίγετε τους ορίζοντές σας τώρα. Κυρίως πνευματικά ενδιαφέροντα και ταξίδια ευνοούνται τώρα. Επίσης, τα πράγματα τώρα γίνονται πιο συγκεκριμένα στις ερωτικές σας σχέσεις. Θα μπείτε στη διαδικασία ακόμα και να επισημοποιήσετε κάτι.

Ερωτικά Φεβρουαρίου από την Άση Μπήλιου

 

Δίδυμος: Αυτή η Αφροδίτη αφορά πολύ τη σεξουαλικότητά σας. Μπορείτε να τακτοποιήσετε πιο εύκολα και τα οικονομικά σας τώρα. Ειδικά όλα τα υπόλοιπα έσοδα που έχετε, όχι τον μισθό σας. Στα ερωτικά δημιουργείται και μια παρόρμηση για κάτι πιο ευκαιριακό.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη περνά απέναντί σας κι αυτό αφορά τις σχέσεις σας. Σχέσεις που είναι σε προτεραιότητα, είτε είναι ερωτικές είτε συνεργασίες στη δουλειά. Μέχρι 1η Μαρτίου είναι μια περίοδος που μπορεί να προκύψουν προτάσεις συνεργασιών. Στα συναισθηματικά μια νέα γνωριμία μπορεί να σας κάνει κλικ. Τώρα, επίσης, μπορεί να σκεφτείτε με τον σύντροφό σας τι θα κάνετε παρακάτω στη σχέση σας. Είναι μια περίοδος συζητήσεων.

Λέων: Τώρα πιο πρακτικά πράγματα αρχίζουν να σας αφορούν. Εντείνετε προσπάθειες τώρα για ευεξία. Η σωματική υγεία σας αφορά ιδιαίτερα. Ευνοούνται οι τομείς της ομορφιάς. Η καθημερινότητα της δουλειάς σας και η δουλειά σας γενικότερα, μπορεί τώρα να ενισχυθεί. Ενισχύστε το προφίλ σας, αυξήστε τους πελάτες σας.

Παρθένος: Η τύχη είναι με το μέρος σας τώρα στις προσωπικές σχέσεις σας. Αν είστε καλλιτέχνες, είναι μια καλή περίοδος τώρα για σας, για να αυξήσετε τις μετοχές σας. Είναι μια πιο ανάλαφρη περίοδος αυτή που ξεκινά τώρα. Δίνει ευκαιρίες για διασκέδαση, για να βγείτε και να έχετε μια γενικότερη αποδοχή.

11 παπούτσια σε μισή τιμή

 

Ζυγός: Η Αφροδίτη τώρα αφορά σπίτι, οικογένεια. Οικογενειακές υποθέσεις τώρα θα βρουν λύσεις. Θέματα ακινήτου μπορούν επίσης να λυθούν τώρα. Τώρα θα προτιμάτε να μένετε σπίτι, να μην κάνετε εκδρομές. Θα υπάρξει μια εσωστρέφεια άρα δεν είναι μια βοηθητική περίοδος για να βρείτε σχέση αν είστε μόνοι. Επίσης, αυτή η Αφροδίτη κάνει για σας τα πράγματα πιο επιπόλαια και παρορμητικά άρα χωρίς μέλλον.

Σκορπιός: Η Αφροδίτη τώρα για σας αφορά την επικοινωνία, την επαφή με τους άλλους και τις νέες κοινωνικές γνωριμίες. Τώρα θα φλερτάρετε ακόμα περισσότερο. Ευχάριστες συναντήσεις με οικείους σας έρχονται. Ευχάριστα νέα συγγενικών προσώπων θα έρθουν αυτό το μήνα. Μια οικονομική συμφωνία ευνοείται τώρα.

Τοξότης: Η Αφροδίτη τώρα αφορά τα οικονομικά σας. Θα τα δείτε λίγο πιο σοβαρά τα οικονομικά σας και θα προκύψουν κέρδη που δεν περιμένατε, ή που το προηγούμενο διάστημα είχαν καθυστερήσει. Τώρα θα θελήσετε να κάνετε αγορές και καλύτερα να τις κάνετε αυτόν το μήνα και όχι τον επόμενο με ανάδρομο Ερμή. Στα ερωτικά σας πιο σταθερές οι καταστάσεις.

Αιγόκερως: Τώρα σε προτεραιότητα η ομορφιά και η εμφάνισή σας. Ωραίος μήνας για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Και τα ερωτικά μπαίνουν τώρα σε προτεραιότητα. Είτε ψάχνετε μια νέα σχέση, ένα νέο φλερτ είτε έχετε ήδη μια σχέση, τα πράγματα τώρα θα πάνε καλά. Ευνοείστε. Είναι και ένας μήνας που κάποιοι Αιγόκεροι μπορεί να επισημοποιήσουν την κατάσταση της σχέσης τους. Επίσης, μπορείτε αυτό τον μήνα να συζητήσετε τα οικονομικά σας θέματα και να βρείτε πηγές εσόδων.

Υδροχόος: Η Αφροδίτη είναι σε ένα πιο ψυχολογικό κομμάτι για σας. Δεν είναι μια καταπληκτική θέση για τους έρωτες. Νιώθετε ότι υπάρχει μια απαγόρευση στο να χαρείτε πολύ κάποιες ερωτικές σχέσεις. Κρυφές σχέσεις ευνοούνται, δυστυχώς. Απογοήτευση από σχέσεις που τελειώνουν. Ένας μικρός μήνας είναι, θα περάσει και μετά η Αφροδίτη θα μπει σε σας και θα λυθούν όλα.

Ιχθείς: Φίλοι και συνεργάτες αφορούν τη ζωή σας περισσότερο τώρα. Μοιράζεστε επαγγελματικούς στόχους, συναισθήματα. Αυτοί θα σας στηρίξουν και θα σας δώσουν χαρές μέσα στον μήνα. Πραγματοποιήστε στόχους μαζί με συνεργάτες. Κάτι ερωτικό προκύπτει, ακόμα και μέσα στον εργασιακό χώρο.

Περισσότερα ζώδια εδώ.