Αφροδίτη στην Παρθένο: Τι σημαίνει για κάθε ζώδιο;

Η Άση Μπήλιου εξηγεί

Μπήκε η Αφροδίτη στο επόμενο ζώδιο. Άφησε, λοιπόν, τους Λέοντες και πιάνει την Παρθένο.

Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο δεν είναι στα καλύτερά της. Μην εστιάζετε την προσοχή σας σε περιττές λεπτομέρειες και μην κάνετε κριτική. Το καλό είναι ότι αυτή η Αφροδίτη θα κάνει καλές όψεις μέχρι τις 6 Αυγούστου παρά τις εκλείψεις που θα συμβαίνουν παράλληλα.

Αναλυτικά πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο:

Κριός: Καλό είναι τώρα με αυτή την Αφροδίτη να δείτε λεπτομερώς την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ποια γυμναστική σας ταιριάζει, ποια διατροφή. Θα φτιάξετε επίσης σχέσεις με συναδέλφους. Τώρα μπορείτε να πουλήσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

Ταύρος: Για σας, η Αφροδίτη είναι μέσα σε ένα πιο ερωτικό κομμάτι σας, ξυπνά το συναίσθημα. Θα έχετε εξελίξεις στα ερωτικά σας, τα προσωπικά σας, μέχρι τις 6 Αυγούστου. Περισσότερο φλερτ έρχεται. Είναι μια ωραία θέση για όσους είναι γονείς, να είναι πιο κοντά στα παιδιά τους.

Δίδυμοι: Δεν είναι η πιο ερωτική Αφροδίτη για σας. Αν θέλετε διακοπές και χαλαρές στιγμές κοιτάξτε να πάρετε άδεια τον Αύγουστο, μετά τις 7 που η Αφροδίτη θα περάσει στον Ζυγό. Η θέση της Αφροδίτης τώρα αφορά το σπίτι και όσα θέλετε να κάνετε εκεί. Αν θέλετε να συγκατοικήσετε, τώρα είναι η στιγμή.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη είναι σε ένα επικοινωνιακό κομμάτι για σας, αφορά τις καθημερινές σας σχέσεις αλλά ακόμα και ταξίδια και σεμινάρια. Τώρα, μέχρι 6 Αυγούστου, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις και θα ‘ρθείτε πάλι σε επαφή με κοντινούς σας ανθρώπους που τους είχατε χάσει.

Λέων: Έφυγε η Αφροδίτη από σας και τώρα μπαίνει στο επόμενο ζώδιο και αφορά τα οικονομικά σας τα οποία και ευνοεί. Είναι μια περίοδος για συζητήσεις περί οικονομικών. Μια πρόταση ή μια συμφωνία θα προκύψουν. Θα σας δώσει πόντους στην αυτοπεποίθησή σας.

Παρθένος: Η Αφροδίτη θα προσφέρει ανακούφιση σε όσα σας ταλαιπωρούν. Δεν αλλάζει δραματικά καταστάσεις αλλά μέχρι τις 6 Αυγούστου δίνει αβάντα στα ερωτικά, τα κάνει προτεραιότητα και γίνεστε πιο δεκτικοί στο φλερτ πια. Είναι μια βοηθητική Αφροδίτη αν θέλετε να κάνετε πράγματα για την εμφάνισή σας.

Ζυγός: Δεν είναι η καλύτερη Αφροδίτη για σας, μέχρι να περάσει στις 7 Αυγούστου σε σας. Τότε θα χαλαρώσετε. Μέχρι τις 6 Αυγούστου φαίνεται ότι θα υπάρχουν υποχρεώσεις, θέματα στην δουλειά που δεν έχετε κλείσει.

Σκορπιός: Είναι μια καλή Αφροδίτη για σας, πιο βοηθητική. Φίλοι, παρέες και συνεργάτες θα είναι τώρα προτεραιότητα και θα σας στηρίξουν, θα σας δώσουν χαρά. Μεγαλύτερη εξωστρέφεια μέχρι τις 6 Αυγούστου. Βρείτε μέρες να το ρίξετε έξω, να φύγετε για κάποιες εκδρομές.

Τοξότης: Η Αφροδίτη μπαίνει στο πιο ψηλό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και αφορά την καριέρα. Θα ενισχυθούν πολύ δουλειά και δημόσιες σχέσεις. Γίνεστε πιο ορατοί. Έρχονται επαγγελματικές προτάσεις. Βάλτε υψηλούς στόχους για τα επαγγελματικά σας. Το κομμάτι των προσωπικών δεν είναι τώρα για σας αλλά με την επόμενη Αφροδίτη, μετά τις 7 Αυγούστου.

Αιγόκερως: Η θέση της Αφροδίτης δείχνει εύνοια σε θέματα ταξιδιών. Σχέσεις με ξένους και εξωτερικό αλλά και οτιδήποτε αφορά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ευνοούνται. Τώρα μπορείτε να διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες. Στα ερωτικά η Αφροδίτη αυτή μπορεί να δείχνει μια απόσταση με τον σύντροφό μας, σα να μην μπορείτε να απολαύσετε πολλά πράγματα μαζί.

Υδροχόος: Κυρίως τα οικονομικά σας θα ευνοηθούν τώρα, μέχρι τις 6 Αυγούστου. Συζητήσεις περί οικονομικών πρέπει να γίνουν τώρα. Μπορεί να δείχνει συγκινήσεις σε ερωτικό επίπεδο η Αφροδίτη αυτή αλλά μην ενθουσιάζεστε εύκολα με νέες γνωριμίες. Μπορεί να είναι σχέσεις με ημερομηνία λήξης αλλά κι αυτές καλές είναι, μη σκάτε.

Ιχθύς: Η Αφροδίτη είναι ακριβώς απέναντί σας άρα είναι στο κομμάτι των σχέσεων, του γάμου, των συνεργασιών. Θα σκεφτείτε περισσότερο πάνω σε αυτά τα θέματα. Θα κάνετε και όνειρα για επισημοποίηση μιας σχέσης. Γενικά είναι μια κοινωνική περίοδος που προσφέρει εύνοια στις ήδη υπάρχουσες αλλά και σε νέες σχέσεις.

***από την καθημερινή στήλη της Άσης Μπήλιου στη «Φωλιά των ΚούΚου».