Αφροδίτη σε ορθή πορεία: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η Αφροδίτη γυρνά σε ορθόδρομη πορεία και θα δώσει απαντήσεις.

Μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου θα είναι στο Ζυγό και μετά θα μπει στον Σκορπιό απ’όπου θα βγει στις 6 Ιανουαρίου.

Κριός: Τώρα θα προκύψουν θετικά πράγματα για σας σε σχέσεις και συνεργασίες. Κάτι θα σας διαφωτίσει σε ό,τι αφορά μια ερωτική ιστορία, που τον τελευταίο καιρό είχε απόσταση. Ο δρόμος ανοίγει τώρα για εξελίξεις.

Ζώδια Πέμπτης από τη Λίτσα Πατέρα

 

Ταύρος: Το ότι γυρίζει σε ορθή πορεία ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, είναι καλά νέα για σας και έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σας, τη φυσική κατάσταση, την ομορφιά. Και στα επαγγελματικά όμως και τις σχέσεις με συναδέλφους τα πράγματα φτιάχνουν. Θα μπορέσετε να συσφίξετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σας.

Δίδυμοι: Επιτέλους! Ξυπνά το συναίσθημά σας τώρα και η διάθεσή σας για δημιουργία. Μια ερωτική ιστορία που σας ταλαιπώρησε τώρα παίρνει φως και λύνονται όλα. Μια καλή επιρροή για σας και τη διάθεσή σας.

Ανάδρομος Ερμής: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

 

Καρκίνος: Σε ορθή πορεία η Αφροδίτη σε εσάς θα αποδώσει πολύ αλλά στο κομμάτι των ερωτικών και οικονομικών θέλει υπομονή. Τον Δεκέμβρη θα ξεκαθαρίσουν όλα. Θα είναι καλύτερα στο εξής αλλά υπομονή για Δεκέμβρη. Η Αφροδίτη στο Ζυγό βοηθά σε θέματα οικογένειας, σπιτιού και ακινήτου.

Λέων: Είναι καλή επιρροή για σας, σε ένα ζώδιο που σας πάει. Επαφή με κόσμο και δημόσιες σχέσεις θα αναπτύξετε τώρα. Ό,τι έχει να κάνει με προώθηση της δουλειάς σας τώρα ευνοείται. Ευχάριστες ειδήσεις έρχονται. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα.

Άρης στους Ιχθείς: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

 

Παρθένος: Η Αφροδίτη βοηθά κυρίως τα οικονομικά σας. Θα είναι εκεί μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου. Δείτε πώς μπορείτε να πιέσετε τα πράγματα έτσι ώστε να αποδώσουν. Διπλωματία χρειάζεται τώρα, στο Ζυγό είναι άλλωστε η Αφροδίτη. Έρχεται μια ισορροπία σε συναισθηματικό επίπεδο.

Ζυγός: Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο γυρνά σε ορθή πορεία από αύριο. Εσείς που έχετε γενέθλια στο τρίτο 10ήμερο ειδικά θα επωφεληθείτε περισσότερο απ’όλους. Όσα σας ταλαιπώρησαν μέχρι τώρα, τώρα θα λυθούν. Έρχονται εξελίξεις και λύσεις. Νιώθετε πιο γοητευτικοί τώρα. Αν θέλετε να κάνετε κάτι για την εμφάνισή σας, τώρα είναι η στιγμή.

Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

 

Σκορπιός: Η Αφροδίτη που είναι στον Ζυγό και μπαίνει σε ορθή πορεία φέρνει ηρεμία και γαλήνη στη ζωή σας. Μια περίεργη κατάσταση ανασφάλειας μπορεί αν βγει τώρα αλλά από 2 Δεκεμβρίου και μετά που θα μπει ορθή στο δικό σας ζώδιο θα δώσει απαντήσεις και φως στην προσωπική σας ζωή. Οικονομικά οφέλη έρχονται.

Τοξότης: Ο Ερμής ανάδρομος σε εσάς, Άρης στους Ιχθείς αλλά μέσα σ’όλα η Αφροδίτη θα δώσει μια καλή διάθεση και θα νιώθετε ότι φίλοι και συνεργάτες είναι στο πλευρό σας και σας στηρίζουν. Ένα πράσινο φως έρχεται σε καταστάσεις της ζωής σας και στα ερωτικά σας. Αν υπήρχε ένα μπέρδεμα, τώρα λύνεται.

Ζώδια εβδομάδας από τη Βίκυ Παγιατάκη

 

Αιγόκερως: Καλά τα νέα για σας, σε θέματα καριέρας, δουλειάς και προβολής. Η Αφροδίτη θα είναι πιο βοηθητική όταν μπει στον Σκορπιό. Θα περάσετε αν μη τι άλλο ωραίο Δεκέμβρη. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή τώρα για να φτιάξετε τα θέματα της καριέρας σας.

Υδροχόος: Τα σπουδαία νέα για σας είναι ότι λέει αντίο σε εσάς ο Άρης. Από τον Μάιο ήταν σε εσάς. Έφερε πολλά και πολλές εντάσεις. Τώρα που μετακινείται είναι καλό νέο, θα ηρεμήσετε και η διάθεσή σας θα φτιάξει. Τώρα και με την Αφροδίτη που γυρνά ορθόδρομη θα έρθει εύνοια για ταξίδια και η διάθεσή σας γενικά θα φτιάξει. Θα ευνοήσει περισσότερο τα ερωτικά σας, επιτέλους. Μην περιμένετε τον σύντροφό σας στον καναπέ, ξεκουνηθείτε. Έρχεται βελτίωση σε σχέσεις αλλά και σε φιλικές καταστάσεις.

Ιχθείς: Είναι τα νέα λίγο περίεργα για σας. Μπαίνει ο Άρης στο ζώδιό σας άρα θα τρέξετε λίγο παραπάνω για δουλειές, σπίτι, υγεία. Μπαίνετε στην πρίζα χωρίς αυτό να είναι κακό βέβαια, θα είναι παραγωγικό διάστημα. Η ορθή Αφροδίτη θα φέρει καλά νέα στα ερωτικά αλλά προσοχή μην είστε υπερβολικά παρορμητικοί. Από τις 2 Δεκέμβρη και μετά, όταν μπει στο Σκορπιό, θα ρίξει φως στα ερωτικά σας.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι νέες σέξι φωτογραφίες

 

Οδηγός επιβίωσης πρωτοετών