Αφροδίτη-Χείρωνας: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Ζόρικη συνάντηση του πλανητοειδούς με την Αφροδίτη. Δίνει έμφαση στις σχέσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί στον Τοξότη.

Κριός: Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας συναντά τον Χείρωνα και αυτό δείχνει έμφαση στις σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές. Μην προτρέχετε, μη βγάζετε συμπεράσματα και μην κάνετε σενάρια και δικές σας υποθέσεις πριν ακούσετε τον απέναντί σας.

Ταύρος: Αυτή η όψη είναι σε ένα κομμάτι πιο εσωτερικό σας, πιο ψυχολογικό. Μην υπερφορτώνετε το πρόγραμμά σας, βάλτε σωστές προτεραιότητες τώρα. Ακόμα και οι δικοί σας άνθρωποι, όχι επίτηδες, μπορεί να σας αποσυντονίζουν.

Δίδυμος: Η Σελήνη απέναντί σας σε σύνοδο με τον Δία και σήμερα είναι μια μέρα που μπορεί να δέχεστε προσκλήσεις και να σας προτείνουν διάφορα, συναντήσεις έρχονται. Προσοχή τα «ναι» της ημέρας μην τα μετανιώσετε μετά. Περίεργες καταστάσεις σε φιλικές σχέσεις μπορούν τώρα να λυθούν.

Καρκίνος: Είναι από τις μέρες που μπορεί να νιώθετε ότι καταπιέζεστε στη δουλειά. Μια αίσθηση απογοήτευσης υπάρχει τώρα. Ένα αίσθημα κόπωσης είναι έντονο επίσης. Είναι μια καλή μέρα σήμερα να μιλήσετε για όλα αυτά.

Λέων: Με τους πλανήτες στον Κριό έχετε θετική επιρροή αλλά πρέπει να προσέχετε στη βιασύνη σας. Μη σας πιάνει αυτό που θέλετε να τα κάνετε όλα τώρα. Μην ωραιοποιείτε καταστάσεις στην καθημερινότητά σας. Αν δεν νιώθετε μέσα σας έτοιμοι, μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις.

Παρθένος: Η όψη της ημέρας μπορεί να σας βάλει σε μια επώδυνη διαδικασία συγκρίσεων. Δεν είναι μια ωραία διαδικασία αυτή. Εστιάστε στο πραγματικό πρόβλημα και όχι αν οι άλλοι δεν έχουν κάτι παρόμοιο. Αν νιώθετε αδικημένοι σε κάτι, καλό είναι να το συζητήσετε τώρα παρά να αφήνετε το μυαλό σας να κάνει σενάρια.

Ζυγός: Απέναντί σας η όψη Χείρωνα Αφροδίτης. Μπορεί σήμερα να μπλέξετε άσχημα όμως γιατί όλοι ζητάνε κάτι από σας. Αν ακούσετε παράλογες απαιτήσεις, κοιτάξτε πως θα πείτε την αλήθεια σας και δείτε λίγο τον εαυτό σας.

Σκορπιός: Είναι μια απ’τις μέρες που μπορεί να καταπιέζετε τα συναισθήματά σας, ειδικά στην καθημερινότητά σας. Μέχρι κάποιος να σας πατήσει ένα κουμπί. Προσοχή στην υγεία σας.

Τοξότης: Η σύνοδος Σελήνης Δία είναι καλή για σας τώρα και δημιουργεί ευχάριστη διάθεση αλλά μέχρι το βράδυ μπορεί να είναι επιζήμια. Μπορεί να κάνετε πολλά για άλλους και να μείνετε στο χάος εσείς οι ίδιοι. Προσοχή σήμερα.

Αιγόκερως: Υποχρεώσεις σήμερα και «πρέπει». Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και μόνο. Είναι μια από αυτές τις μέρες με πίεση. Είναι μια περίοδος χωρίς πολλή ξεκούραση για σας. Λίγο πιο προσεκτικά τώρα σε σχέσεις.

Υδροχόος: Προσοχή στην επικοινωνία σήμερα. Κάποιες σκέψεις λίγο ακατέργαστες μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και ίσως να πληγώσουν κάποιους.

Ιχθείς: Αυτή η όψη της ημέρας είναι στα οικονομικά σας. Έρχονται έξοδα που ήδη σας αγχώνουν. Το μέλλον των οικονομικών τώρα σας νοιάζει ακόμα περισσότερο. Η σημερινή μέρα δεν είναι καλή για να συζητήσετε οικονομικά και να εμπλακείτε σε εντάσεις.