Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν τις εφήμερες σχέσεις

Ανήκεις σε ένα από αυτά;

Λίγο το καλοκαίρι, λίγο η ανεμελιά και η ανάγκη για διακοπές, κάπου και μερικές λάθος αποφάσεις και πολλοί καταλήγουμε σίγουρα σε κάποια φάση της ζωής μας να κάνουμε εφήμερες σχέσεις είτε φιλικές είτε ερωτικές. Ποια είναι, όμως, τα ζώδια που τις απεχθάνονται και δεν πρόκειται ποτέ να μπουν σε αυτή τη διαδικασία;

Ταύρος

Είναι από τα καλύτερα ζώδια για μόνιμοι σύντροφοι και η κτητικότητα και η ζήλια που δείχνουν στο ταίρι τους, δεν τους αφήνει να χτίσουν μια σχέση αποκλειστικά πάνω στο σεξ. Γιαυτό και ο Ταύρος απεχθάνεται τα one night stands και δεν του ταιριάζουν καθόλου.

Καρκίνος

Είναι το πιο συναισθηματικά γενναιόδωρο ζώδιο, γεγονός που το κάνει μάλλον ακατάλληλο για one night stand. Στις προσωπικές τους σχέσεις δίνουν όλη τους την καρδιά και δεν μπορούν να χωνέψουν ότι κάποιος τους έχει μόνο για σεξ, γιαυτό δεν θα εγκαταλείψουν  ουσιαστικά ποτέ την προσπάθεια να γίνουν κάτι παραπάνω.

Παρθένος

Μην περιμένεις κάτι από ένα control freak που δεν ξέρει αν θα σε ξαναδεί αύριο και όταν λέω κάτι εννοώ ούτε γεια. Οι Παρθένοι δεν νιώθουν και πολύ άνετα με το casual sex καθώς αργούν να χαλαρώσουν και γίνονται πολύ επικριτικοί με τους ερωτικούς τους παρτενέρ. Η υπεραναλυτική τους φύση δεν τους επιτρέπει να είναι αυθόρμητοι και να απολαύσουν τη στιγμή, οπότε δύσκολα γίνονται καλοί σύντροφοι της μια φοράς.

Σκορπιός

Τώρα θα αναρωτιέσαι γιατί το παθιάρικο και δυναμικό ζώδιο του Σκορπιού που θεωρείται από τους καλύτερους ζωδιακούς εραστές ανήκει σε αυτή την κατηγορία αλλά.. Η εμμονική πλευρά του Σκορπιού μπορεί γρήγορα να μεταφράσει το πάθος σε δυσαρέσκεια και ζήλια, όταν δεν βρίσκουν ανταπόκριση στα συναισθήματά του. Κάπως έτσι, ύπουλα και περίεργα βρίσκεσαι να αναρωτιέσαι που θα πάει αυτή η βαλίτσα με έναν Σκορπιό.

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.