ΒoobamBrush: Η οικολογική οδοντόβουρτσα που θέλεις να πάρεις

Νέα πρόταση για τη στοματική υγιεινή σου με «πράσινη» συνείδηση

Παρά το γεγονός ότι μια οδοντόβουρτσα συνεισφέρει μόνο ένα μικρό ποσοστό της ρύπανσης του περιβάλλοντος από τα πλαστικά απορρίμματα, η ετήσια κατανάλωση της έχει ένα ποσοστό στην ποσότητα των αποβλήτων.

Γι’ αυτό και η ελληνική εταιρία «Boobam» είχε την ιδέα να δημιουργήσει την πρώτη προσωποποιημένη οδοντόβουρτσα μπαμπού στο κόσμο. Το μπαμπού είναι ένα φυτό που έχει την ταχύτατη ανάπτυξη από κάθε άλλο φυτό και δεν χρειάζεται λίπασμα ή εντομοκτόνα, αφού από τη φύση του έχει αντιμικροβιακή αυτοπροστασία.

Η «Βoobambrush» αποτελεί μία από τις πιο όμορφες οδοντόβουρτσες και μπορείς να επιλέξεις το μέγεθος που σε βολεύει, το χρώμα που σου ταιριάζει καθώς και τον τύπο της τρίχας που σου προτείνει ο οδοντίατρος σου. Και για να την κάνεις ακόμα πιο μοναδική μπορείς να την επιλέξεις με το όνομά σου χαραγμένο επάνω στη λαβή της.

Παράλληλα, η χρήση του μπαμπού εξασφαλίζει αντοχή και εργονομία στη λαβή καθώς και φυσική αντιβακτηριδιακή προστασία για τη στοματική κοιλότητα. Είναι εξαιρετικά ελαφριά και ο σχεδιασμός μικρής και στενής κεφαλής επιτρέπει τη πρόσβαση της βούρτσας και στα πιο δύσκολα σημεία.

Η επαφή του φυσικού υλικού με τη στοματική κοιλότητα είναι πρωτόγνωρη και θα τη λατρέψεις. Συνολικά αποτελεί μια εύκολη, άμεση πράξη πράσινου ακτιβισμού για όλους και μια προσωπική επιλογή που θα αγαπήσει ολόκληρη η οικογένεια!

Η boobambrush® συνολικά αποτελεί μια εύκολη, άμεση πράξη πράσινου ακτιβισμού για όλους και μια προσωπική επιλογή που θα λατρέψει ολόκληρη η οικογένεια!

Μια μικρή αλλαγή στη καταναλωτική συνήθεια της αγοράς οδοντόβουρτσας που εκτός της βελτίωσης του προσωπικού σου οικολογικού αποτυπώματος, ταυτόχρονα υποστηρίζεις το έργο μη κερδοσκοπικών οργανισμών  WWF και / ή One Tree Planted.

Η boobambrush® είναι η επίσημη οδοντόβουρτσα της WWF®: Όταν η μεγαλύτερη περιβαλλοντική οργάνωση στον κόσμο δίνει το όνομά της σε οδοντόβουρτσα τότε η ευθύνη είναι τεράστια.

Μπορείς να γίνεις και εσύ ένας/μία  Planet Hero και να δώσεις πίσω στο πλανήτη μας με αυτή την ειδική έκδοση boobam WWF.

Για κάθε boobam WWF γίνεται δωρεά 1€ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό WWF.

 

Στην Ελλάδα που μπορούμε να τις βρούμε;

Η boobambrush® διατίθεται  μέσα από το επίσημο web-shop μας www.boobambrush.com ενώ υπάρχει και αναπτυσσόμενο δίκτυο με φυσικά σημεία πώλησης πανελλαδικά τα οποία μπορείς να βρεις μέσα από το site. Οι τιμές είναι οι ίδιες τόσο online όσο και στα φυσικά καταστήματα.

Η boobam ID (δυνατότητα χάραξης) διατίθεται αποκλειστικά από το e-shop

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.