Βάλε τον διαλογισμό στη ζωή σου

Η ενεργειακή θεραπεύτρια Ρέικι και theta healer Παρασκευή Μπαγιάστα αναλύει την ευεργετική επίδρασή του

Ο διαλογισμός ως λέξη χρησιμοποιείται πολύ συχνά αλλά ακόμα ίσως έχεις απορίες τι είναι και πως μπορεί να σε βοηθήσει. Επικοινωνήσαμε με την ενεργειακή θεραπεύτρια Ρέικι και theta healer Παρασκευή Μπαγιάστα για να μας λύσει κάθε απορία.

Τι είναι ο διαλογισμός;

Είναι ένας ευρύς όρος που περιγράφει μια άσκηση του μυαλού και του πνεύματος. Μαθαίνουμε δηλαδή πως να εκπαιδεύουμε το μυαλό μας και το πνεύμα μας. Δε διαφέρει καθόλου απ’τις ασκήσεις του σώματος απλά αντί να γυμνάζω το σόμα μου και τους μυς μου, γυμνάζω τη γαλήνη του μυαλού μου!

Που βοηθάει ο διαλογισμός;

Βοηθά πολύ στο άγχος, το στρες, τα προβλήματα ύπνου που δεν μπορούμε να βάλουμε μια «τάξη» στις σκέψεις μας. Ηρεμεί και γαληνεύει το σύστημα του εγκεφάλου μας, είναι ευεργετικός για την ανθρώπινη υγεία επειδή ανακουφίζει από ένταση και μας χαλαρώνει.

Πως μπορεί κανείς να διαλογιστεί;

Είναι πολλοί άνθρωποι που καταβάλλουν προσπάθεια για να διαλογιστούν και δεν τα καταφέρνουν. Το μυστικό είναι να είμαστε χαλαροί με άνετα ρούχα και να επαναλαμβάνουμε συχνά τη χρήση. Τα πάντα είναι θέμα επανάληψης στο μυαλό μας. Βάλτε σε καθημερινή χρήση το διαλογισμό στη ζωή σας και πάρτε σοβαρά τη διαβίωση σας και την ψυχική σας υγεία. Είναι βασικό να τα κρατάμε όλα αυτά σε ένα επίπεδο υψηλό γιατί δονούμαστε σε θετικές υψηλές συχνότητες και η ζωή μας αλλάζει προς το καλύτερο σταδιακά και σταθερά!

Ποιες ώρες είναι καλό να διαλογίζεται κανείς;

Η καλύτερη ώρα της ημέρας είναι η πιο ήρεμη στιγμή του καθενός, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε περισπασμός! Δεσμεύστε μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας και βάλτε τη σαν «δικό» σας προσωπικό χρόνο. Ξεκινήστε με 3’ και φτάστε σιγά σιγά στα 15’.

«Αν δεν αλλάξω από μέσα μου τότε δεν μπορώ να αλλάξω και τίποτα έξω από εμένα» αυτή είναι η αγαπημένη μου φράση και την εφαρμόζω καθημερινά στις τεχνικές που χρησιμοποιώ.
Αγαπήστε αυτό που είστε και καλομάθετε τους εαυτούς σας, το αξίζετε!

Που σας βρίσκουμε για να διαλογιστούμε μαζί σας; Η απάντηση βρίσκεται εδώ:

Βρες την και στο facebook.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed