Ο τρόπος για να πιστέψεις στον εαυτό σου!

Μία μέρα αυτογνωσίας και εμπιστοσύνης στην εσωτερική σου δύναμη

H Πόπη Τσαπανίδου, η Αμαλία Κυπαρίσση, η Βιβή Μπασινά και η Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη ενώνουν τις δυνάμεις τους και σε καλούν την Κυριακή 9 Ιουνίου από τις 11:00 έως τις 20:00 στο Life Gallery Athens Hotel & Spa για να αναζητήσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και όλα όσα μπορεί να κάνει.

Το Revival: Believe in your self είναι μια γιορτή αλλά και η ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να τον εμπιστευτείς. Yoga, Kundalini, Tai Chi sessions, Therapies, Live Cooking Classes, seminars από life coaches και Eco Market είναι μερικές από τις δραστηριότητες που θα μας βοηθήσουν να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να τον εμπιστευτούμε!

ΣτόχοςΝα ανακαλύψουμε τα εργαλεία για να αντιληφθούμε και να εκφράσουμε την εσωτερική μας δύναμη, να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να ζήσουμε μία ισορροπημένη χαρούμενη ζωή.

Σε ποιους απευθύνεται το Revival: Believe in your self;

Το συγκεκριμένο event έχει δημιουργηθεί για εσένα που αισθάνεσαι πως όλα γύρω σου είναι δύσκολα, πως δεν έχεις την δύναμη να φτάσεις τα όνειρά σου. Αν νιώθεις κούραση και αγωνία για το αύριο και πιάνεις τον εαυτό σου να πιστεύει πως οι περισσότεροι είναι πιο ικανοί από εσένα. Η αλήθεια είναι πως είσαι απλώς πολύ σκληρή με τον εαυτό σου και δεν βλέπεις την αλήθεια που κάποιοι άλλοι θεωρούν δεδομένη.  Σ’ αυτό το Revival, λοιπόν, ειδικοί θα σε βοηθήσουν να πιστέψεις στον εαυτό σου και να πάρεις την απόφαση να είσαι ευτυχισμένη.

Κάνε το πρώτο βήμα για να αλλάξεις τη ζωή σου!

Φόρεσε τις φόρμες και τα αθλητικά σου, φέρε το δικό σου yoga mat την Κυριακή 9 Ιουνίου από τις 11:00 έως τις 20:00 στο Life Gallery Athens Hotel & Spa.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους μικρούς μας φίλους.

Περισσότερες πληροφορίες:

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.