Τα tips της JLO για την καραντίνα

Συμβουλές για την τέλεια παραμονή στο σπίτι

Η γνωστή τραγουδίστρια αν και δεν διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό είναι σε self isolation εδώ και κάποιες μέρες και μοιράζεται με τους fans τις μερικά χρήσιμα tips για τον εγκλεισμό.

Η ίδια λέει πως δεν είναι πάντα εύκολο να δουλεύεις από το σπίτι και πως πολλές φορές ξεχνάς και καταπιάνεσαι με την δουλειά σου χάνοντας την ώρα και τον χρόνο! Γιαυτό η ίδια μοιράστηκε μέσω του Elle.com αλλά και του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram μερικά tips και πως να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου στο σπίτι!

  1. Για να έχεις σωστό tracking της δουλειάς σου θα πρέπει να αποκτήσεις μια ρουτίνα για αυτό. Να σηκώνεσαι το πρωί, όπως θα έκανες πάντα, να φας πρωινό και να ετοιμαστείς για μια παραγωγική ημέρα. Ντύσου άνετα, βάψου φυσικά και είσαι έτοιμη για το home office σου, τα calls αλλά και μια δημιουργική ημέρα!
  2. Απασχόλησε τον εαυτό σου με παραγωγικές δραστηριότητες! Αν έχεις κήπο μπορείς να ασχοληθείς με αυτόν αλλιώς η καλύτερη συντροφιά είναι ένα βιβλίο ή μια ταινία. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να βαρεθεί γιατί έτσι θα αρχίσεις να νιώθεις συναισθήματα πολύ αρνητικά για το self isolation σου.
  3. Η γυμναστική θα σε χαλαρώσει και θα σε ανακουφίσει αν είσαι πολλές ώρες καθισμένη στο γραφείο! Βρες τον τύπο γυμναστικής που σου ταιριάζει και κάνε λίγες ασκήσεις καθημερινά.
  4. Δούλεψε σκληρά από το σπίτι! Τώρα που είσαι πιο άνετη, στον δικό σου χώρο και μπορείς να προσαρμόσεις την δουλειά σου γίνει πολύ παραγωγική για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα! Δεν είναι ποτέ αργά, ειδικά τώρα που είμαστε στο σπίτι να είμαστε παραγωγική στο κομμάτι της δουλειάς μας, όσοι μπορούμε να έχουμε γραφείο στο σπίτι!

 

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed