Στο bootcamp του Ηλία Γκότση

Μια μέρα με άρωμα Survivor για τα παιδιά και την άθληση

Σε μια καταπράσινη όαση στο άλσος Παπάγου, στήθηκε ένα εντυπωσιακό αθλητικό σκηνικό. Η PUMA και ο νικητής του Survivor 2 και training ambassador του brand, Ηλίας Γκότσης, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα δυναμικό Βootcamp, με κοινό παρονομαστή την αγάπη για την άθληση και την ψυχαγωγία, αλλά και την αγάπη για το παιδί.

Ο στίβος που διαμορφώθηκε παρέπεμπε σε πραγματικό Survivor με τη δοκό ισορροπίας και τους στόχους να δεσπόζουν στο χώρο, ενώ ο κόσμος συνέρρευσε από νωρίς προκειμένου να αγωνιστεί μαζί με αγαπημένους παίκτες του Survivor 2 που μοιράστηκαν το πάθος τους για τα σπορ και δίδαξαν τη χαρά του αθλητισμού στους μικρούς αθλητές του αύριο: Στέλιος Κρητικός, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Νίκος Θωμάς, Πάνος Θεοδώρου, Εύη Σαλταφερίδου αλλά και Θοδωρής Γκότσης, συνιδιοκτήτης του γυμναστηρίου NEED.

Ο Ηλίας Γκότσης και ο Sports Marketing Manager της PUMA Γιώργος Καβακάκης έδωσαν το σύνθημα για να ξεκινήσουν οι μονομαχίες και αμέσως μετά γονείς και παιδιά δημιούργησαν το μεγαλύτερο training squad.

Οι Bootcampers που είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο Άλσος Παπάγου με αφορμή το ‘’NEED for FITNESS at the park’’ powered by PUMA βίωσαν μια μοναδική αθλητική εμπειρία με δυνατά vibes, συναρπαστικά παιχνίδια εμπνευσμένα από το Survivor, πρωτότυπα tips για άθληση μέσα στην πόλη, και πλούσια δώρα από την PUMA και το γυμναστήριο ‘’Need’’ των αδερφών Γκότση.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.