Η Reebok λανσάρει νέες μάσκες πολλών χρήσεων

Η μάσκα, το αντισηπτικό και η συνεχής απολύμανση χεριών και χώρων είναι πλέον η νέα μας καθημερινότητα. Δεν ξέρεις ακόμα για πόσο, σίγουρα όμως πρέπει «υπακούσεις» στους νέους κανόνες για το δικό σου καλό αλλά και των γύρω σου.

Η Reebok «αγκαλιάζει» τη νέα πραγματικότητα στο χώρο της άθλησης, με αφορμή το άνοιγμα των γυμναστηρίων και την επιστροφή στην καθημερινότητα. Πιο συγκεκριμένα, λανσάρει μία σειρά από μάσκες πολλών χρήσεων με σύνθημα το #ConquerTheComeback, περνώντας έτσι ένα μήνυμα αλληλεγγύης για επιστροφή στην κανονικότητα.

Οι νέες Reebok μάσκες αποτελούν μία άνετη λύση τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για χρήση κατά τη διάρκεια της άθλησης, ενώ είναι κατασκευασμένες από υψηλής απόδοσης ανακυκλωμένο υλικό. Οι μάσκες αυτές έρχονται σε πακέτα των 3 τεμαχίων στην τιμή των 12,95€.

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed