Το πρώτο yoga στούντιο στην Ελλάδα αποκλειστικά για τη γυναίκα

Η Βάσια Καλλιμάχου φέρνει το prenatal yoga στην Ελλάδα

Mamasté. Ένας χώρος όπου η γυναίκα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Είναι φτιαγμένος για να παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια, προετοιμάζοντας σωματικά και πνευματικά την γυναίκα, από την προετοιμασία σύλληψης, την ομαλή εξέλιξη του τοκετού και την αποκατάσταση της μετά τον τοκετό.

Η Βάσια Καλλιμάχου, έζησε στην Αμερική όπου ασχολήθηκε εκτενώς με την φιλοσοφία της yoga και έγινε πιστοποιημένη (E-RYT200) Yoga Alliance δασκάλα. Η αγάπη της για την γυναικεία yoga την ταξίδεψε στο Colorado όπου και έγινε πιστοποιημένη δασκάλα προ-γενετικής yoga στη διάσημη σχολή “Devi Yoga Women και πιστοποιημένη Fertility yoga δασκάλα στην σχολή “Mamata” του Καναδά.

Mε την γνώση αυτή επέστρεψε στην Ελλάδα και δημιούργησε ένα νέο φωτεινό χώρο στα νότια προάστεια, στην Βούλα, με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών και τη σύνδεση τους με την μαγεία μέσα τους. Η προετοιμασία της σύλληψης ενός μωρού, η εγκυμοσύνη, η γέννα, η λοχεία και η εμμηνόπαυση νοηματοδοτούνται τελείως διαφορετικά όταν η γυναίκα έρχεται σε αρμονία με το σώμα της.

Το mamasté προσφέρει μαθήματα yoga εγκυμοσύνης, yoga αποκατάστασης για μετά τον τοκετό, θεραπευτική yoga, γυναικεία yoga, κύκλοι γυναικών και σεμινάρια γονεϊκότητας. Η Βάσια συνεργάζεται αποκλειστικά τα τελευταία χρόνια με το μαιευτήριο «Λητώ» ως δασκάλα Γιόγκα εγκυμοσύνης. Παράλληλα προσφέρει τις εθελοντικές υπηρεσίες της σαν δασκάλα yoga στην οργάνωση «ΜΑΝΑ μαζί για την ζωή», που στηρίζει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού ή γυναικολογικό καρκίνο.

Πληροφορίες

Λευκάδος 12, Βούλα

694 079 3795

Instagram @mamaste by Vasia

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed