Πώς θα σε βοηθήσει το Ρέικι: Όσα πρέπει να ξέρεις

Η ενεργειακή θεραπεύτρια Ρέικι και theta healer Παρασκευή Μπαγιάστα εξηγεί

Το Ρέικι αποτελεί μια ενεργειακή και θεραπευτική τέχνη που ανέκαθεν κέντριζε το ενδιαφέρον μου. Για να μάθω, όμως, περισσότερα επικοινώνησα με την ενεργειακή θεραπεύτρια Ρέικι και theta healer Παρασκευή Μπαγιάστα. Εκείνη μου έλυσε κάθε απορία.

 

Τι είναι το ρέικι;

Μια ενεργειακή, θεραπευτική τέχνη που εφαρμόζεται με ένα απαλό και φυσικό άγγιγμα των χεριών επάνω στο σώμα, για τη μετάδοση ζωτικής ενέργειας! Ρέικι σημαίνει “συμπαντική ζωτική ενέργεια”, η ενέργεια δηλαδή που υπάρχει γύρω μας στη φύση, στο όλον, και προσφέρει ζωή (ζωτικότητα).

 

Πως είναι μια ατομική συνεδρία ρέικι;

Διαρκεί περίπου 40′ και είναι άκρως χαλαρωτική, αναζωογονητική με πολλαπλά οφέλη για τον θεραπευόμενο. Με το ρέικι καθαρίζουμε το σώμα μας, το νου και το πνεύμα εξισορροπώντας και ενδυναμώνοντας με ασφάλεια, γεμίζουμε αρμονία και αγάπη τα ενεργειακά μας κέντρα, με αποτέλεσμα να είμαστε πιο θετικά «φορτισμένοι».

 

Σε ποιες περιπτώσεις βοηθά; Πότε πρέπει κανείς να κάνει ρέικι;

Το ρέικι είναι πολύ αποτελεσματικό σε πονοκεφάλους, ημικρανίες, πονόκοιλους, πόνους στον αυχένα, γόνατα, πλάτη, μέση αλλά και όχι μόνο… Βοηθά πολύ στο κρύωμα γιατί ανακουφίζει αρκετά από τα συμπτώματα και δρα θετικά και βοηθητικά και σε σοβαρότερες ασθένειες όπως σκλήρυνση κατά πλάκας, καρδιοπάθειες, διαβήτη, πίεση, καρκίνο. Λέμε ότι δρα βοηθητικά γιατί αν συνδυαστεί με την συμβατική ιατρική, ενδυναμώνει και ανακουφίζει γρηγορότερα την ασθένεια! Επίσης, βοηθά στη συγκέντρωση και στον τρόπο που κανείς αντιμετωπίζει το κάθε τι γύρω του!

 

Extra Tip: Σε καμία περίπτωση το ρέικι δεν είναι θρησκεία η κάποιο κίνημα. Τα άτομα που λαμβάνουν και μαθαίνουν ρέικι ανήκουν σε οποιαδήποτε θρησκεία ή φιλοσοφία έχουν επιλέξει. Το ρέικι είναι συμβατό και μάλιστα αρκετοί επιστήμονες γιατροί και ψυχολόγοι μαθαίνουν πλέον να εξασκούν αυτή τη μέθοδο γιατί βοηθά αρκετά και έχει θαυμάσια αποτελέσματα επάνω στην εργασία τους.

 

Η ενεργειακή θεραπεύτρια Ρέικι και theta healer Παρασκευή Μπαγιάστα.

Βρες την στο facebook.

 

 

ΤΑΣΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝHΣ
ΤΑΣΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝHΣ

MR. TIPSTER

Γράφει για όσα τον ενδιαφέρουν, του κινούν την περιέργεια ή τον εκνευρίζουν. Τα τελευταία είναι συνήθως περισσότερα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.