Πώς θα αποστειρώσεις σωστά κινητό, ακουστικά, κλειδιά και προσωπικά αντικείμενα

Βρήκαμε τη συσκευή που θα κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και καθαρή!

Μπορεί η ζωή μας να έχει ξεκινήσει κάπως να μπαίνει ξανά σε ένα normality, γνωρίζεις όμως πολύ καλά πως κάποιες συνήθειες όπως το να πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας και να αποστειρώνουμε – απολυμαίνουμε τα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε είναι ακόμα πολύ σημαντικές.

Μάθε, λοιπόν, πως η νέα γενιά αποστειρωτών για το σπίτι λειτουργεί με ακτίνες UV οι οποίες σκοτώνουν το 99% των μικροβίων και των ιών, συμπεριλαμβανομένου του SARS αλλά και του COVID-19.

Πιο συγκεκριμένα στην timemaster.gr θα βρεις μια ολοκαίνουργια συσκευή αποστείρωσης με UV light, ιδανική για να αποστειρώσεις το κινητό σου, τα κοσμήματα σου, τα ακουστικά σου και πολλά ακόμα αντικείμενα.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Τοποθετείς στη συσκευή το αντικείμενο που θέλεις και περιμένεις 8 με 10 λεπτά, μετά είσαι ready to go ώστε να επαναλάβεις τη διαδικασία σε όλα σου τα αντικείμενα. Τα ηχητικά μηνύματα της συσκευής θα σε ενημερώσουν για το πότε έχει τελειώσει η φόρτιση, ενώ θυμήσου πως αν έχεις μέσα το κινητό ή τα ακουστικά σου μπορείς παράλληλα και να τα φορτίζεις.

Βρες τον αποστειρωτή εδώ και δες παρακάτω πως χρησιμοποιείται:

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed