Πώς η τέχνη θα επηρεάσει τη ζωή σου στο σπίτι

Η virtual τέχνη είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις από τον καναπέ σου

Μπορεί να περνάς πολλές ώρες στο σπίτι και το κινητό σου να έχει πάρει φωτιά από το face time και το scrolling, ωστόσο μπορείς να βρεις πολλούς τρόπους να απασχοληθείς και ένας από αυτούς είναι η virtual τέχνη!

Πως, όμως, θα εντάξεις την τέχνη στην καθημερινότητα σου στο σπίτι; Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις μερικά πολύ χρήσιμα tips.

1. Το περιοδικό Life έχει κάνει την δική του ιστορική αναδρομή στον 20ό αιώνα και έχει συλλέξει μερικές από τις πιο σπάνιες φωτογραφίες που μπορείς να ξεφυλλίσεις ηλεκτρονικά εδώ.

2. Με το Google Art Camera μπορείς τώρα να κάνεις super zoom στους αγαπημένους σου πίνακες και να απολαύσεις μοναδικά κομμάτια τέχνης από όλο τον κόσμο. Με ένα κλικ εδώ θα μάθεις και θα δεις τα πάντα.

3. Τώρα μπορείς να διαβάσεις μοναδικά χειρογράφα από την μεγαλύτερη βιβλιοθήκη του κόσμου. Η British Library έχει την δική της ιστοσελίδα όπου θα βρεις εδώ  για να απολαύσεις τα αριστουργήματα.

4. Ο βουβός κινηματογράφος αλλά και μερικές πολύ σπάνιες ταινίες θεωρούνται τα διαμάντια της 7ης τέχνης και αξίζει να αφιερώσεις λίγες από τις ελεύθερες ώρες σου ώστε να δεις μερικά ασπρόμαυρα και βουβά films!

5. Παρακολούθησε Όπερα αποκλειστικά από την Αμερικάνικη Metropolitan Opera και μοναδικές παραστάσεις για μεγάλους και μικρούς! Μπορείς εύκολα από τον υπολογιστή ή την smart tv σου να βρεις όποια παράσταση θέλεις εδώ.

 

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed