Όταν μια σχέση από απόσταση πρέπει να τελειώσει

Τα 3 βασικά σημάδια που δείχνουν ότι… this is the end, you know

Στις σχέσεις από απόσταση επιλέγεις να μπεις σε μια τέτοια σχέση και ταυτόχρονα επιλέγεις να είσαι συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι. Είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα πρώτο ραντεβού μαζί του ξανά και ξανά. Αλλά μια μέρα η κούραση σε καταβάλει. Αυτό που σε ενθουσίαζε αρχίζει να σε ταλαιπωρεί και τελικά να το απολαμβάνεις λιγότερο από όσο θα ήθελες.

Δωρεάν e-books & μαθήματα επανασύνδεσης με τον Νίκο Ανδρέου εδώ

Οι σχέσεις από απόσταση δεν είναι για όλους και δεν πρέπει να ντρέπεσαι για το ότι δεν «λειτουργεί». Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις τους λόγους που θέλεις να φύγεις από μια τέτοια σχέση καθώς και τα σημάδια ότι δεν πια δεν είναι αυτό που θέλεις. Στην ουσία και λόγω της απόστασης δεν γνωρίζεις ουσιαστικά τον άλλον αλλά ποια είναι τα σημάδια που σου δείχνουν ότι πρέπει να το τελειώσεις;

Ολοκληρωμένα πακέτα coaching με τον Νίκο Ανδρέου εδώ

Νιώθεις ότι τον κυνηγάς

Η προσπάθεια να μιλήσετε μέσα στην ημέρα μοιάζει πολύ με την επικοινωνία που θα είχες με μια μακρινή φίλη. Καλείς ξανά και ξανά ελπίζοντας να ακούσεις ένα απλό γεια από την άλλη πλευρά και περιμένεις μήνυμα πως και πως ενώ ο άλλος δεν δίνει τόση σημασία στην επικοινωνία σας.

Μένεις πίσω στους στόχους σου

Όταν προσπαθείς να προγραμματίσεις κλήσεις και συναντήσεις μαζί του σε κάθε σημείο του ελεύθερου χρόνου σου ίσως σταματάς να κυνηγάς τα όνειρά σου. Ίσως αλλάζουν οι προτεραιότητές σου, το οποίο δεν είναι κακό αλλά θα πρέπει να υπάρχουν όρια. Εάν δεν μπορείς να βρεις έναν τρόπο επικοινωνίας χωρίς να χαθούν οι στόχοι σου, τότε ίσως ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείς αυτήν τη σχέση.

Έχεις μόνιμα αρνητικά vibes

Δεν περνάει ούτε μία κλήση χωρίς έναν τσακωμό για κάτι ασήμαντο.  Ίσως γιατί δεν του μιλάς αρκετά, ποιος καλεί ποιον πρώτα, και η λίστα συνεχίζεται. Γνωρίζεις μέσα σου ότι αυτή η υπερ-ανάλυση συμβαίνει μόνο επειδή δεν έχει δει ο ένας τον άλλον για εβδομάδες, αλλά αυτό το συναισθηματικό δράμα έχει και συνέπειες. Τελικά αισθάνεσαι πιο ήρεμη όταν αποφεύγεις τις κλήσεις του και μετά από όλα αυτά, ξέρεις ότι θα αισθανόσουν πραγματικά ανακουφισμένη εάν μείνεις μόνη σου.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed