Μάθε τα πάντα για τους ενεργειακούς κρυστάλλους

Αυτά τα 5 Instagram Accounts έχουν όσα θέλεις να ξέρεις

Οι ενεργειακοί κρύσταλλοι αποτελούν πραγματικούς συμμάχους στην καθημερινότητα μας και οι ιδιότητες που προσφέρουν είναι πολλές. Φημίζονται για τις ιδιότητες τους όταν τους ακουμπάς, τους φοράς και ακολουθείς το σωστό ritual ώστε να «ξεκλειδώσεις» όλα τους τα προνόμια.

Για να μάθεις, όμως, περισσότερα για τους κρυστάλλους και τις ιδιότητες τους αρκεί να κάνεις follow έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς στο Instagram, -ή και όλους-, γιατί στον κάθε ένα θα βρεις και διαφορετικούς τρόπους χρήσης, πολλά rituals αλλά και διαφορετικούς κρυστάλλους τόσο σε χρώμα όσο και σε ιδιότητες.

Little Box of Rocks

Ένα μικρό e-shop που θα βρεις κάθε λογής κρυστάλλους! Αν ήταν μαγαζί θα ήταν σίγουρα ένα μικρό ενεργειακό spot στο κέντρο της Αθήνας που θα σε τραβούσε σίγουρα για να μάθεις τα πάντα για τις μαγικές ιδιότητες των κρυστάλλων.

 Energy Muse

Tips για να διακοσμήσεις το σπίτι σου ανάλογα με το Fengh Sui, κρύσταλλοι και άλλα ενεργειακά αντικείμενα που βοηθούν στην καθημερινή σου ζωή είναι μερικά από τα μυστικά που θα μάθεις μέσα από αυτόν τον λογαριασμό.

Rocks for the Spirit

Ένα ζευγάρι, η Μπρι και ο Ντέρικ που θα σου μάθουν όλα τα μυστικά για τους κρυστάλλους και θα σε ταξιδέψουν στα πιο απίθανα μέρη. Ακολουθούν μοναδικά rituals και σίγουρα θα σε μυήσουν σε ένα νέο τρόπο ζωής.

The Colorful Dot 

Μέσα από τον συγκεκριμένο λογαριασμό θα μάθεις πως να βρεις την εσωτερική ομορφιά σου και να διώξεις κάθε κακή σκέψη και προβλήματα με τη βοήθεια των κρυστάλλων. Ένας πολύ motivational λογαριασμός που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς αλλά και να μάθεις περισσότερα.

We are Sacred Light

«Πως η γιόγκα και τα τσάκρα μας συνδέονται με τους κρυστάλλους» είναι το βασικό χαρακτηριστικό αυτού του λογαριασμού. Θα μάθεις πολλά πράγματα τόσο για την γιόγκα, τα mantras όσο και για τους κρυστάλλους και… Ναμαστέ!

 

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed