Δέσποινα Βανδή: Αυτό είναι το πρωινό της

Δίνει τη συνταγή για ένα δυναμωτικό πρωινό γεύμα

Η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε μέσω Instagram τη συνταγή για το δυναμωτικό πρωινό γεύμα που επιλέγει στην καθημερινότητά της.

«Εγώ αντί για βρώμη βάζω φαγόπυρο και αμάρανθο!Τα βρίσκω στα βιολογικά καταστήματα που ευτυχώς υπάρχουν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας! Μπορείτε να βάλετε ο,τι φρούτο σας αρέσει και επίσης αντί για σφένδαμο μπορείτε να βάλετε μέλιQ Είναι πολύ υγιεινή η κρέπα αυτή και δε θα αισθανθείτε την ανάγκη να τσιμπολογήσετε κάτι για τις επόμενες 3-4 ώρες! Μπορείτε να βάλετε και λίγους ξηρούς καρπούς αν θέλετε!Την έχω φτιάξει και στα παιδιά μου για πρωινό αντί για κρέπες με σοκολάτα! Εντάξει! Δύσκολος ο ανταγωνισμός με την κρέπα 😂😂😂😂αλλά αξίζει η προσπάθεια!
Τα παιδιά επηρεάζονται από τις διατροφικές μας συνήθειες! Οπότε όσο πιο σωστά τρώμε εμείς τόσο το καλύτερο» έγραψε η ίδια.

Δες το video:

 

Εγώ αντί για βρώμη βάζω φαγοπυρο και αμαρανθο!Τα βρίσκω στα βιολογικά καταστήματα που ευτυχώς υπάρχουν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας!Μπορειτε να βάλετε ο,τι φρούτο σας αρέσει και επίσης αντί για σφενδαμο μπορείτε να βάλετε μέλι!Ειναι πολύ υγιεινή η κρέπα αυτή και δε θα αισθανθείτε την ανάγκη να τσιμπολογησετε κάτι για τις επόμενες 3-4 ώρες!Μπορειτε να βάλετε και λίγους ξηρούς καρπούς αν θέλετε!Την έχω φτιάξει και στα παιδιά μου για πρωινό αντί για κρέπες με σοκολάτα!Ενταξει!Δυσκολος ο ανταγωνισμός με την κρέπα 😂😂😂😂αλλά αξίζει η προσπάθεια! Τα παιδιά επηρεάζονται από τις διατροφικές μας συνήθειες!Οποτε όσο πιο σωστά τρώμε εμείς τόσο το καλύτερο!Καλη μας Κυριακή!😘😘

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις