Χάστε κιλά ενώ κοιμάστε

Είναι αυτό που ονειρευόσουν πάντα;

Ακούγεται σαν όνειρο, σαν αυτό που πάντα ήθελες, αλλά σύμφωνα με το Night Shaper είναι αλήθεια!

Η εταιρεία Shaper Label δημιουργήθηκε το 2015 για να προσφέρει στους πελάτες της μια διαφορετική προσέγγιση για την επίτευξη της επιθυμητής φυσικής υγείας. Μαζί με τα παραδοσιακά προϊόντα απώλειας βάρους, έρχεται τώρα το Night Shaper, το πρώτο προϊόν του είδους, που σας βοηθά να χάσετε βάρος ενώ κοιμάστε.

Το φυσιολογικό βάρος και η ισορροπία του σωματικού λίπους είναι σημαντικά για όλους μας ανεξάρτητα από το αν είναι υγιής ή έχει προβλήματα υγείας. Όλοι μας αναζητούμε τρόπους ρύθμισης του σωματικού βάρος, και το Night Shaper είναι η απάντηση.


Τα θερμογόνα προϊόντα ενεργοποιούν τις φυσικές διεργασίες του μεταβολισμού, ευνοώντας την καύση του λίπους. Το διεγερτικό τους αποτέλεσμα τα καθιστά κατάλληλα για λήψη μόνο το πρωί και το μεσημέρι, αλλιώς επηρεάζουν τον ρυθμό του ύπνου.

Μόνο με φυσικά συστατικά και χωρίς καφεΐνη, το Night Shaper σας βοηθά να χάσετε βάρος χωρίς να διακινδυνεύετε τον καλό σας ύπνο.


Τα συστατικά του είναι ξίδι μήλου, τζίντζερ, καυτερή κόκκινη πιπεριά και βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών που επιταχύνουν τον φυσικό μεταβολισμό και γρήγορα μπαίνετε σε φόρμα.

Βρες το προϊόν που πάντα ήθελες εδώ.