Αυτός είναι ο Μήνας της Γης και η Aveda έχει μια αποστολή

Αυτόν τον Μήνα τα Γης, η Aveda, το υψηλής απόδοσης, φυτικό brand μαλλιών, βρίσκεται σε μια αποστολή, να νοιάζεται τον κόσμο, και είναι περήφανη που υποστηρίζει για άλλη μια φορά την φιλανθρωπική οργάνωση Charity: Water με σκοπό να παρέχει καθαρό νερό σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Από το 1999, όταν ο ιδρυτής της Aveda, Horst Rechelbacher, ξεκίνησε την ετήσια εκστρατεία Earth Month, η Aveda συγκέντρωσε σχεδόν 65 εκατομμύρια δολάρια για περιβαλλοντικούς σκοπούς σε όλο τον κόσμο. Φέτος, είναι σε αποστολή να συγκεντρώσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια για την προστασία και την παροχή καθαρού νερού σε άτομα που έχουν ανάγκη στην Ινδία, το Νεπάλ, τη Μαδαγασκάρη και την Αιθιοπία κατά τη διάρκεια του Μήνα τα Γης 2021 αλλά και μετά.

Καθαρό Νερό σε Κοινότητες ανά τον Κόσμο

Κατά τη διάρκεια του Μήνα της Γης 2021, η Aveda δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές της να υποστηρίξουν την προσπάθειά της: να προσφέρει καθαρό νερό σε ανθρώπου που το έχουν ανάγκη και να φτάσει το στόχο των $2Μ δολλάρια σε δωρεά:

Η Aveda θα δωρίσει $5 από την πώληση του κάθε limited-edition Shampure™ Nurturing Shampoo Bar και των Discovery Set Nutriplenish™, Botanical Repair™ και Invati Advanced™ στην οργάνωση charity: water ενώ θα δωρίσει το 100% των online & offline πωλήσεων στις ΗΠΑ, την ημέρα της Γης 22 Απριλίου 2021 στην οργάνωση to charity: water μια  δωρεά που θα φτάσει μέχρι και τις $600K δολλάρια

Σε συνεργασία με το MoveSpring, η Aveda θα οργανώσει ένα virtual Earth Month RunWalk όλο τον μήνα του Απριλίου. Σας καλούμε να συμμετάσχετε κάνοντας εγγραφή για να τρέξετε ή να περπατήσετε 6km: τη μέση απόσταση που οι άνθρωποι περπατούν μέχρι τη πηγή καθαρού νερού τους στις αναπτυσσόμενες χώρες. To ποσό συμμετοχής 25$ βοηθά στην παροχή καθαρού νερού σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed