Τα 9 όνειρα που βλέπουμε πιο συχνά και η ερμηνεία τους

Πόσες φορές έχεις ονειρευτεί ότι πέφτεις από κάπου ψηλά ή ότι κυκλοφορείς χωρίς παπούτσια και εσώρουχο και πετάγεσαι ξαφνικά; Το υποσυνείδητό σου δεν κοιμάται ποτέ και η απόδειξη είναι τα όνειρα που βλέπουμε αφού σύμφωνα με τον μέγιστο Φρόυντ, λίγα είναι τα ανεξήγητα όνειρα κι αυτά αν τρυπώσεις βαθιά στο υποσυνείδητό σου σίγουρα θα βρεις εξηγήσεις.

Ποια είναι όμως τα πιο συχνά όνειρα και πως εξηγούνται;

1. Άδειο αχρησιμοποίητο δωμάτιο. Τα δωμάτια ενός σπιτιού αντιπροσωπεύουν τις διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα μας. Οπότε το να ανακαλύψουμε ένα – καινούριο – αχρησιμοποίητο δωμάτιο υποδηλώνει την ανακάλυψη ενός ταλέντου που δεν έχουμε μέχρι τώρα αξιοποιήσει. Ο διάσημος ψυχολόγος και εξηγητής ονείρων Wallace συμβουλεύει να εξερευνήσουμε τα ταλέντα μας που βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση και με αυτόν τον τρόπο να ανοίξουμε καινούριες διεξόδους στη ζωή μας.

2. Όχημα εκτός ελέγχου. Το αυτοκίνητο συμβολίζει τη διαρκή πρόοδο ενός συγκεκριμένου στόχου – σκοπού. Στη συνειδητή ζωή αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν αισθανόμαστε οτι έχουμε τον επαρκή έλεγχο στο δρόμο μας προς την επιτυχία. Ο ψυχολόγος συνιστά να χαλαρώσουμε την ανάγκη μας για έλεγχο και να επιτρέψουμε στα θεμελιώδη μας ένστικτα να σας οδηγήσουν.

Διάβασε τη συνέχεια στο cosmopoliti.com

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed