3 σημάδια ότι είναι λάθος που βγαίνεις μαζί του

Ποια είναι τα βασικότερα σημάδια και red flags που σου δείχνουν ότι δεν πρέπει να είσαι μαζί του

Υπάρχουν σημάδια και εσύ τα αγνοείς; Πολύ συνηθισμένο φαινόμενο σε μια σχέση και πίστεψε μας, δεν έχει καμία σημασία το πόσο καιρό είσαι με τον άλλον. Τα λεγόμενα red flags έρχονται ακόμα κι από την πρώτη μέρα, σε περιπτώσεις δε, κρύβονται καλά και εμφανίζονται σε κομβικά σημεία της σχέσης, την ώρα που εμείς πρέπει να πούμε αντίο ενώ στην πραγματικότητα απλά κολλάμε περισσότερο.

Δωρεάν e-books & μαθήματα επανασύνδεσης με τον Νίκο Ανδρέου εδώ

Δεν πυροβολούμε κανέναν άντρα σήμερα παρά μονάχα τους παράλογους συμβιβασμούς σου στο dating γιατί το θέμα δεν είναι να βγαίνεις ραντεβού, να έχεις σχέση, φλερτ αρραβωνιαστικό, σύζυγο και ότι άλλη ταμπέλα γουστάρεις, αν δεν είσαι μαζί του γιατί όντως γουστάρεις.

Ολοκληρωμένα πακέτα coaching με τον Νίκο Ανδρέου εδώ

Ποια όμως είναι τα βασικότερα σημάδια και red flags που λέμε ώστε να σου υποδείξουν ότι δεν πρέπει να είσαι μαζί του;

Γιατί δεν θέλεις να μείνεις μόνη/ελεύθερη

Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι αν δεν το θέλεις τον άλλον πάλι μόνη είσαι στην ουσία. Η μόνη διαφορά είναι πως απουσιάζει η ταμπέλα της ελεύθερης/διαθέσιμης. Της δυναμικής κοπέλας που θα προτιμήσει να παραγγείλει μόνη της σούσι και να βουλιάξει στο Netflix από το να χωθεί στην αγκαλιά κάποιου που δεν πολυγουστάρει για να διώξει τη μοναξιά.

Γιατί σ αρέσει να σε προσέχουν/να σε περιποιούνται

Το λέω κομψά και ευγενικά. Στο γυναικείο μυαλό ο άντρας θα έχει πάντα την θέση του ισχυρού φύλου- του προστάτη. Όσο κι αν η ισότητα και ο δυναμισμός μας αποδόθηκαν εξίσου και σε μας. Θέλεις να σε φροντίζει, να σου κάνει τα χατίρια, να ταξιδεύετε, να είσαι αυτή  η κάποια που δε θα χρειάζεται να προσπαθεί και πολύ.

Γιατί σκέφτεσαι το γάμο/ παιδιά

Δεν είναι λάθος  να ονειρεύεσαι πως θέλεις να κάνεις μια μεγάλη οικογένεια. Όμως δεν γίνεται να είναι αυτό το μόνο κριτήριο για να βγαίνεις με κάποιον. Γιατί τότε κινδυνεύεις να βρεθείς παντρεμένη με το λάθος άνθρωπο απλά και μόνο γιατί βρέθηκε διαθέσιμος. Και αντί για ευτυχισμένη ερωτευμένη και πλήρης να μετανιώνεις για τις ίδιες σου τις επιλογές .

Γιατί συνήθισες

Είναι σα να λέμε ευγενικά το «ξενέρωσες». Συνήθισε το σπίτι, την πρωινή ρουτίνα του καφέ σαν αδερφάκια και για σεξ ούτε …λόγος. Υπάρχει άραγε χειρότερος εχθρός σε μια σχέση από την συνήθεια; Βρε και το κέρατο καλύτερο ακούγεται. Στην τελική είναι μια μορφή τέλους. Ενώ η συνήθεια είναι ένα αργό βασανιστήριο που σε τρώει και μουχλιάζει κάθε τι όμορφο μπορεί να είχες με αυτόν τον άνθρωπο στην αρχή.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed