«Θέλω Να Δω Τον Πισινό Σου»: Ένα πρωτότυπο δωρεάν βιβλίο που κυκλοφορεί σε δόσεις

Κάθε κεφάλαιο του βιβλίου δημοσιεύεται κάθε Δευτέρα στις 18:00 στη δωρεάν πλατφόρμα Wattpad

Μία εναλλακτική προσέγγιση στη συγγραφή βιβλίων αποφάσισε να αξιοποιήσει ο Κωνσταντίνος Κυζιρίδης, που κυκλοφόρησε το δεύτερο μέρος του «Θέλω Να Δω Τον Πισινό Σου», ένα βιβλίο που κάθε κεφάλαιό του αποκαλύπτεται κάθε Δευτέρα στις 18:00 μέσω της πλατφόρμας Wattpad.

Το «Θέλω Να Δω Τον Πισινό Σου 2» είναι το βιβλίο του Κυζιρίδη που ήρθε ως συνέχεια, έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία του ομώνυμου πρώτου. Αφορά την ιστορία της Μελίνας, η νονά της οποίας εμφανίζεται στο όνειρό της ως νεράιδα και της μεταφέρει ένα σημαντικό μήνυμα που ήθελε να ακούσει πολλά χρόνια. Αν και 26 χρονών, η Μελίνα δεν έχει κάνει ποτέ σχέση επειδή όπως λέει η ίδια «είναι 101 κιλά σαν τα σκυλιά της Δαλματίας». Η νεραϊδονονά της, όμως, της αποκαλύπτει πως ο μεγάλος της έρωτας, που θα περάσει μαζί του το υπόλοιπο της ζωής της, έχει στον πισινό του ένα τατουάζ με το γράμμα “Α”. Έτσι το κυνήγι αναζήτησης ξεκινά με το κατέβασμα παντελονιών.

Αξίζει να αναφερθεί πως η διαδικτυακή πρεμιέρα του “Θέλω Να Δω Τον Πισινό Σου 2” έγινε άμεσα trend στο Twitter, συγκεντρώνοντας μέσα σε λίγη ώρα πάνω από 3000 αναφορές και φτάνοντας στη δεύτερη θέση.

Το βιβλίο του Κωνσταντίνου Κυζιρίδη ανεβαίνει σταδιακά κάθε εβδομάδα στην παγκόσμια πλατφόρμα Wattpad και διατίθεται δωρεάν για όλους τους αναγνώστες του. Αυτό σημαίνει πως κάθε Δευτέρα στις 18:00 δημοσιεύεται το επόμενο κεφάλαιο από την αναζήτηση του έρωτα της ζωής της Μελίνας. Ο συγγραφέας αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το Wattpad, διότι είναι μία διάσημη δωρεάν εφαρμογή που προσεγγίζει αναγνωστικό κοινό ακόμα κι αν δεν μπορεί να αγοράσει κάποιο βιβλίο.

Μπορεί στα σχέδιά του να είναι η κυκλοφορία του πρώτου τυπωμένου βιβλίου του, αλλά μέσω του Wattpad έχει επίσης δημοσιεύσει το βιβλίο του “Τα Καταραμένα Λεπτά”, η συνέχεια του οποίου θα κυκλοφορήσει φέτος. Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως ο Κωνσταντίνος Κυζιρίδης ενδιαφέρεται να γράφει βιβλία για ζητήματα που αφορούν αληθινές ιστορίες, όπως έχει συμβεί και με το “Θέλω Να Δω Τον Πισινό Σου” ακόμα κι αν φαίνεται παράδοξο. Από τη νέα χρονιά μάλιστα θα κυκλοφορήσει ένα mini βιβλίο που θα τιτλοφορείται “Stop Bullying”.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed