Η BACARDI Greece ξεκινά τη συνεργασία της με την Do It For Fun PR

Η εταιρία των αδελφών Ζέτας και Δημήτρη Τσακούμη αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου Επικοινωνίας και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Δημοσίων Σχέσεων

Η Bacardi Greece, η ελληνική θυγατρική της μεγαλύτερης οικογενειακής επιχείρησης αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, ανακοινώνει και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με την Do It For Fun PR.

Η εταιρία των αδελφών Ζέτας και Δημήτρη Τσακούμη αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου Επικοινωνίας και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Δημοσίων Σχέσεων.

Η Bacardi Greece, η οποία τα τελευταία χρόνια διαγράφει εξαιρετική πορεία πωλήσεων, έχει θέσει ως στόχο την περεταίρω ενίσχυση της εικόνας της στην ελληνική αγορά, αναπτύσσοντας δυναμικά τις μάρκες του portfolio της, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το ρούμι BACARDĺ®, το τζιν BOMBAY SAPPHIRE®, τη βότκα GREY GOOSE®, την τεκίλα PATRÓN®, το σκωτσέζικο ουίσκι DEWAR’S®, το βερμούτ και τους αφρώδεις οίνους MARTINI®.

Στα πλαίσια της στρατηγικής αυτής απόφασης, επέλεξε να συνεργαστεί στενά με την ομάδα της Do It For Fun PR, καθώς η τελευταία ειδικεύεται στη χάραξη και εκτέλεση 360ο επικοινωνιακών πλάνων, προσφέροντας στους πελάτες της υπηρεσίες brand strategy, media relations, press office, influencers marketing, event planning, content creation, social media management κ.ο.κ.

Μέσα σε μόλις 3 χρόνια από τη σύστασή της, η Do It For Fun PR έχει αναπτύξει ένα εντυπωσιακό πελατολόγιο που περιλαμβάνει διακεκριμένες ελληνικές εταιρίες (Envie Shoes, Dirty Laundry, Cobalt Music, Panas Group, Nema Resortwear, A Magic Cabinet) και διεθνείς κολοσσούς (Kering Eyewear-Delux Hellas, L’Oreal Luxe, Parfums Christian Dior, Lierac, κλπ.), που αναζητούν στην ελληνική αγορά συνεργάτες ικανούς να ανταποκριθούν αποτελεσματικά, με μεγάλη εμπειρία και αστείρευτη όρεξη, στις διαρκώς μεταβαλλόμενες επικοινωνιακές προκλήσεις που θέτει η digital εποχή.

Η συνεργασία της Bacardi Greece με την Do It For Fun PR έδωσε ήδη τους πρώτους καρπούς με τη viral ενέργεια Disco Noir by Grey Goose, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και έγινε αμέσως talk of the town.

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed