Η Stefanidou Tsoukala Gallery, αναβιώνει την ιδιαίτερη αισθητική του μεγάλου Έλληνα καλλιτέχνη Αλέκου Φασιανού, δημιουργώντας έναν ιδιαίτερο διάλογο μεταξύ των έργων και του επισκέπτη, τα οποία προβάλλονται μοναδικά στη φετινή έκθεση για το design, PAD Paris Art & Design 2022.

Η σημαντικότερη φουάρ του κλάδου PAD Design and Art διοργανώνεται φέτος με φυσική παρουσία στο Παρίσι και η Stefanidou Tsoukala Gallery συνεχίζει την αδιάλειπτη συμμετοχή της στη διοργάνωση για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. O χαρακτηριστικός Cavalier του Αλέκου Φασιανού ταξιδεύει στο Παρίσι, αναβιώνοντας εικόνες, που συνδέουν μέσα από την ιδιαίτερη ματιά του καλλιτέχνη την Ελληνική μυθολογία με το σύγχρονο κόσμο. Με όχημα τα εμβληματικά του έργα, η τέχνη ακολουθώντας τις αρχές του design, μετουσιώνεται σε αντικείμενο, γοητεύοντας το θεατή.

Η Stefanidou Tsoukala Gallery δημιουργεί φέτος ένα αξιομνημόνευτο περίπτερο με κυρίαρχο τον ελληνικό χαρακτήρα, όπου οι μοναδικές δημιουργίες του Αλέκου Φασιανού συνδυάζονται αρμονικά με VST design objects. Ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει τα έργα της Stefanidou Tsoukala Gallery στο stand17/Tuileries. H PAD Design and Art θα διαρκέσει από τις 05 Απριλίου έως τις 10 Απριλίου 2022.

Stefanidou Tsoukala Gallery, Λεωφ. Κηφισίας 136, Αθήνα 151 25

Τηλέφωνο: 21 0614 1407

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.