Στα πολυκαταστήματα NOTOS βρίσκεται η μαγεία των Χριστουγέννων

Το εμβληματικό κτήριο του κέντρου της Αθήνας φωταγωγείται και στηρίζει έμπρακτα την αναβάθμιση της ιστορικής γειτονιάς

Φέτος τα Χριστούγεννα, τα πολυκαταστήματα notos σε όλη την Ελλάδα, γίνονται ο απόλυτος Christmas προορισμός. Μία νέα εποχή ξεκινά, μετά από μία γεμάτη προκλήσεις περίοδο και τα πολυκαταστήματα notos μας εντάσσουν σε ένα εορταστικό κλίμα, ξυπνούν το παιδί μέσα μας, μεταφέροντάς μας σε έναν κόσμο γιορτινό, φωτεινό και συγχρόνως ατμοσφαιρικό.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 22.11.2021, το εμβληματικό κτήριο στο κέντρο της Αθήνας φωταγωγείται και μαζί του φωτίζονται όλοι οι δρόμοι γύρω του, ξαφνιάζοντας ευχάριστα και σκορπώντας χαμόγελα σε κάθε περαστικό. Έτσι για 2η συνεχή χρονιά στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες αναβάθμισης και ενίσχυσης ενός από τα πιο ιστορικά σημεία της πρωτεύουσας.

Βέβαια, το πολυκατάστημα notos Αθήνας έχει κι άλλους λόγους να «βάζει τα γιορτινά» του! Η περίοδος των Χριστουγέννων συμπίπτει με την κορύφωση του εορτασμού των 120 χρόνων λειτουργίας του ιστορικού κτηρίου ως πολυκατάστημα και συγκεκριμένα ως το πρώτο πολυκατάστημα της Ελλάδας.

Επιπλέον, με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό των βιτρινών των πολυκαταστημάτων notos, μέσω πολύχρωμων patterns και neon πινακίδων, ενισχύεται η εορταστική και παιχνιδιάρικη όψη τους με χρώματα και προσκαλούν τους περαστικούς να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων. Αδιαμφισβήτητα, τα πολυκαταστήματα notos αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για τις εορταστικές αγορές. Μία τεράστια ποικιλία από επώνυμα ξένα και ελληνικά brands, περιμένουν όσους λατρεύουν τη μόδα αλλά και τα Χριστούγεννα.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed