Οι γιορτές πλησιάζουν και οι μεγάλες πίστες και νυχτερινά κέντρα της Αθήνας  προετοιμάζονται για τα καθιερωμένα ρεβεγιόν.

Οι προτάσεις για φέτος είναι πολλές αφού η νυχτερινή ζωή της Αθήνας προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι κρατήσεις ορίζονται σύμφωνα με τις φιάλες κατανάλωσης ενώ καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη αν σε ενδιαφέρει το ρεβεγιόν στα μπουζούκια θα πρέπει να κινηθείς άμεσα.

Αντώνης Ρέμος – Ελένη Φουρέιρα

Ένα σχήμα «φωτιά» για την νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας και περιμένει να υποδεχτεί τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης κατά τη διάρκεια των εορτών. Για να απολαύσει μια παρέα τεσσάρων ατόμων τους αγαπημένους καλλιτέχνες, για μια απλή φιάλη ουίσκι θα πληρώσει  250 ευρώ ενώ 300 ευρώ θα κοστίσει η premium.

Νατάσα Θεοδωρίδου – Γιώργος Κακοσαίος

Από τα δυνατά σχήματα της νυχτερινής Αθήνας. Όσοι θέλουν να τους απολαύσουν εν μέσω γιορτών θα πρέπει να πληρώσουν από 220 έως 270 ευρώ για κάθε τέσσερα άτομα. Στο ίδιο μαγαζί ένα ζευγάρι θα πληρώσει για ένα μπουκάλι κρασί 110 ευρώ.

Νίκος Βέρτης

Όσοι θέλουν να κάνουν ρεβεγιόν Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς στο κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και η μουσική συντροφιά του, θα πρέπει να πληρώσουν 210 ευρώ για κάθε τέσσερα άτομα, ενώ αν προτιμήσουν premium  φιάλη ουίσκι θα πληρώσουν 290 ευρώ.

Νίκος Οικονομόπουλος

Για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων απολαμβάνοντας τον Νίκο Οικονομόπουλο το κόστος είναι 250 ευρώ για κάθε τέσσερα άτομα, ενώ η premium φιάλη ουίσκι κοστίζει 330 ευρώ.

Πάολα – Νίκος Μακρόπουλος

Ανάλογα κυμαίνονται και οι τιμές σε αυτό το σχήμα. Ηχηρά ονόματα επί σκηνής με την τιμή της απλής φιάλης ουίσκι στα 180 ευρώ και της premium στα 270, ενώ στο ίδιο μαγαζί ένα ζευγάρι θα πληρώσει 90 ευρώ για ένα μπουκάλι κρασί.

Όσοι θέλουν να κάνουν ρεβεγιόν στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, θα πληρώσουν από 220 την απλή φιάλη ουίσκι έως 350 ευρώ την premium και τέλος, 200 ευρώ θα κοστίσει η απλή φιάλη ουίσκι για κάθε τέσσερα άτομα που θα επιλέξουν να κάνουν ρεβεγιόν με τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου και 280 η premium.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.