Πέτυχε Την Επανασύνδεση Που Θέλεις Αποφεύγοντας Τα 3 «Κλασικά» Λάθη!

Συμβουλές για μια καλύτερη προσωπική ζωή

Είναι γεγονός πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει την απόφαση να χωρίσει, μπορεί και να πέφτει σε μια μεγάλη παγίδα. Αν έχεις ζήσει κάτι παρόμοιο, τότε γνωρίζεις πολύ καλά πως αυτό όχι μόνο ισχύει, αλλά αλλάζει και πολύ δύσκολα.

Πάνω στην ένταση και στα νεύρα είναι πολύ εύκολο και για τους δυο σας να πείτε και να κάνετε πράγματα που δεν εννοείτε. Η μια κουβέντα, όμως, φέρνει την άλλη και, δυστυχώς, αυτό που ήταν ένα λάθος της στιγμής μπορεί να προκαλέσει αμετάκλητα αποτελέσματα, που θα σας κοστίσουν οποιαδήποτε πιθανότητα μπορεί να έχετε για επανασύνδεση. Αν έχεις μετανιώσει για αυτόν τον χωρισμό και αυτό που πραγματικά θέλεις είναι να κερδίσεις πίσω τη σχέση σου, τότε παρακάτω θα διαβάσεις τα 3 πιο συχνά λάθη, που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις.

Λάθος 1ο – Δεν έχεις συνειδητοποιήσει τους λόγους που σας έκαναν να χωρίσετε

Μπορεί να φαίνεται σαν το πιο αυτονόητο πράγμα, αλλά θα εντυπωσιαζόσουν αν ήξερες πόσες γυναίκες και άνδρες δεν εξετάζουν το πιο προφανές πράγμα, που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στα μάτια τους.

Θέλω να αναρωτηθείς το εξής. Αν δεν εντοπίσεις και καταφέρεις να λύσεις οριστικά τα προβλήματα που δημιούργησαν τον χωρισμό σας, πώς θα καταφέρεις να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για επανασύνδεση; Ας υποθέσουμε, για παράδειγμα, ότι εσύ ήθελες να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο και αυτό κατέληξε κάποια στιγμή να πνίγει την πρώην σχέση σου. Αν εσύ, λοιπόν, αυτή τη στιγμή σκέφτεσαι την επανασύνδεση, χωρίς να έχεις δουλέψει αυτό το πρόβλημα που έχεις, πώς περιμένεις ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά τη δεύτερη φορά;

Διάβασε τη συνέχεια εδώ

 

Πώς να πετύχεις ένα street style look με τον πιο sustainable τρόπο

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed