Πάρε μέρος στην digital καμπάνια του οίκου Givenchy

Η επιθυμία σύνδεσης μεταξύ των ανθρώπων, δεν υπήρξε ποτέ τόσο δυνατή, όσο στις αρχές αυτού του έτους. Έτσι, ο οίκος Givenchy παρουσιάζει όλη τη θετική του ενέργεια, λανσάροντας το νέο άρωμα IRRESISTIBLE ξεκινώντας μια πρόκληση, ανοιχτή σε όλους!

Επειδή όλοι είναι ακαταμάχητοι με τον δικό τους τρόπο, ο οίκος προσκαλεί όλους τους διαγωνιζόμενους να μοιραστούν την ενέργεια τους και να εκφράσουν τη μοναδικότητα τους, μέσα από το χορό. Υπάρχει μόνο ένας κανόνας :πρέπει να αφεθείτε!

Στο βίντεο, οι συμμετέχοντες έχουν ελευθέρα τα ηνία για να προσπαθήσουν να κερδίσουν αυτή την πρόκληση συμμετέχοντας και ακολουθώντας τα βήματα των Fran Summers, Léa Elui, Larsen Thompson και Ambroise Mendy, της ομάδας IRRESISTIBLE.

Γίνε και εσύ ο πρεσβευτές της επόμενης digital καμπάνιας IRRESISTIBLE GIVENCHY, η οποία θα αποκαλυφθεί στη διάρκεια της κυκλοφορίας του Eau de Toilette τον Ιούνιο του 2021! Για να δοκιμάσεις αυτή την ευκαιρία, μόνος ή ως ντουέτο, θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον 18 ετών και να δημοσιεύσεις στο λογαριασμό του Instagram σας ή και στο Tik Tok ένα video διάρκειας έως 15 δευτερολέπτων προσθέτοντας το  #irresistibleisme hashtag και κάνοντας tag στο λογαριασμό  @givenchybeauty.

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 5 έως τις 20 Φεβρουαρίου 2021.

Ο οίκος θα προεπιλέξει πρώτα 15 διαγωνιζόμενους για να επιλέξει στο τέλος, έως και 3 νικητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στη νέα digital καμπάνια που θα γυριστεί την άνοιξη.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον διαγωνισμό Givenchy #irresistibleisme,,συνδεθείτε στους λογαριασμούς @givenchybeauty Instagram και TikTok από σήμερα. Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τους κανόνες του διαγωνισμού είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση εδώ

IRRESISTIBLE CHALLENGE

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed