Πάνος Ιωαννίδης: Δείτε τον πριν 10 χρόνια ως παίκτη σε ριάλιτι

Ο κριτής του MasterChef υπήρξε κρινόμενος

Ο καταξιωμένος chef και κριτής του Master Chef, Πάνος Ιωαννίδης, φαίνεται πως έχει περάσει από τη θέση που βρίσκονται σήμερα οι φιλόδοξοι μάγειρες που εκείνος κρίνει.

Πρόκειται για το Top Chef, ένα reality μαγειρικής του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Νάντια Μπουλέ. Το Top Chef, τότε, υπήρξε προσπάθεια του σταθμού να «χτυπήσει» το Master Chef που παιζόταν στο Mega. Με αποτυχία βέβαια καθώς δεν σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Το παιχνίδι που συμμετείχε ως παίκτης ο Πάνος Ιαννίδης προβλήθηκε το 2010 και τότε κριτές ήταν ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο Χριστόφορος Πέσκιας, ο Απόστολος Τραστέλης και ο Ερβέ Προνζάτο.

Ο Πάνος Ιωαννίδης είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό καθώς, όπως είχε πει, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις λόγω γυρισμάτων.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.