Νέο site μικρών αγγελιών για αγοραπωλησίες!

Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή

Η Vendora είναι το νέο μεγάλο site μικρών αγγελιών στην Ελλάδα.

Η Vendora γεννήθηκε το 2017 για να προωθήσει τη βιωσιμότητα και την επαναχρησιμοποίηση νέων και μεταχειρισμένων αντικειμένων μέσω δωρεάν μικρών αγγελιών. Είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία μικρών αγγελιών στην Ελλάδα με περισσότερες από 500.000 μηνιαίες επισκέψεις.Ο στόχος της Vendora είναι να κάνει τις συναλλαγές μεταξύ πωλητών και αγοραστών μεταχειρισμένων αντικειμένων όσο το δυνατόν πιο εύκολη και γρήγορη, φέρνοντας σε επαφή αποτελεσματικά την προσφορά και τη ζήτηση. Για το σκοπό αυτό, η Vendora εφαρμόζει την πιο σύγχρονη τεχνολογία στις μικρές αγγελίες και χρησιμοποιεί εξεζητημένες  λειτουργίες όπως εξατομικευμένες προτάσεις, σελίδες προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις του κάθε χρήστη, φιλτραρισμένες αγγελίες κατά Θέμα και Τοποθεσία, ασφαλή μηνύματα εντός της εφαρμογής, ειδοποιήσεις μέσω email, αποθηκευμένες αναζητήσεις κ.α.Οι μικρές αγγελίες είναι οργανωμένες σε εύχρηστες κατηγορίες όπως: Τέχνη & Αντίκες, Φροντίδα Μωρών, Βιβλία, Βιομηχανικός Εξοπλισμός, Ένδυση, Υποδήματα & Αξεσουάρ, Υπολογιστές, Έπιπλα & Οικιακές Συσκευές, Μουσικά Όργανα, Τηλέφωνα & Αξεσουάρ, Φωτογραφία, Ακίνητα, Χόμπι & Χειροτεχνία, Τηλεόραση & Ήχος, Οχήματα, Βιντεοπαιχνίδια & Κονσόλες και πολλά άλλα.
Η πώληση στη Vendora είναι πανεύκολη: Φωτογράφησε, ανέβασε, πούλησε!H Vendora είναι το μοναδικό site όπου τα προσφερόμενα αντικείμενα ταιριάζονται ενεργά με τα ενδιαφέροντα των χρηστών. Τα αντικείμενα που ποστάρονται στη Vendora διαφημίζονται όχι μόνο στην πλατφόρμα της αλλά και σε εξωτερικά δίκτυα όπως τα Facebook Ads και τα Google Ads. Ένα επίσης μοναδικό στοιχείο της Vendora είναι ότι δημιουργεί videos, τα οποία επιδεικνύουν ακόμα και τριπλάσιο engagement, αυτόματα, από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι χρήστες.

Το αποτέλεσμα αυτών των καινοτομιών είναι οι αγγελίες στη Vendora να βρίσκουν πωλητές πιο γρήγορα, πιο εύκολα και σε καλύτερες τιμές.

 

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.