Οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Κάθε Πέμπτη αλλάζουν οι προβολές στα σινεμά κι αυτές είναι οι προτάσεις της εβδομάδας

Οι κινηματογραφικές αίθουσες ανοίγουν και αυτήν την Πέμπτη με νέες ταινίες για τους θαυμαστές της μεγάλης οθόνης, φέρνοντας 4 ταινίες για μεγάλους και μικρούς. Καρτούν, ταινίες δράσης και δράματα πρόκειται να καθηλώσουν τους θεατές ακόμα και στα θερινά σινεμά.

Top Gun: Maverick

Μετά από περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους κορυφαίους αεροπόρους του Πολεμικού Ναυτικού, ο Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) βρίσκεται εκεί που ανήκει, “σπρώχνοντας τον φάκελο” ως θαρραλέος δοκιμαστικός πιλότος και αποφεύγοντας την πρόοδο στο βαθμό που θα τον καθόριζε. Όταν βρίσκει τον εαυτό του να εκπαιδεύει ένα απόσπασμα αποφοίτων Top Gun για μια εξειδικευμένη αποστολή που δεν έχει δει ποτέ κανένας ζωντανός πιλότος, ο Maverick συναντά τον υπολοχαγό Bradley Bradshaw (Miles Teller) γιο του μακαρίτη φίλου του Maverick, αλλά και τον αξιωματικό παρακολούθησης υπολοχαγό Nick Bradshaw, γνωστούς με τα ψευδώνυμα ‘Rooster’ και ‘Goose’ αντίστοιχα, κι εκεί η δράση ξεκινά.

Ανάμεσα σε Δύο Κόσμους (Ouistreham)

Η Marianne Winckler, διάσημη συγγραφέας, αναλαμβάνει ένα βιβλίο για την επισφαλή εργασία. Εγκαταστάθηκε κοντά στην πόλη Caen της Γαλλίας και, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά της, εντάχθηκε σε μια ομάδα γυναικών οικονόμων. Αντιμέτωπη με την οικονομική ευθραυστότητα και την κοινωνική αφάνεια, ανακαλύπτει επίσης την αλληλοβοήθεια και την αλληλεγγύη που ενώνει αυτές τις σκιώδεις εργάτριες.

Το Θαύμα (Miracle)

Η ταινία ακολουθεί τη δεκαεννιάχρονη μοναχή Cristina καθώς φεύγει κρυφά από το απομονωμένο μοναστήρι της για να ασχοληθεί με ένα επείγον ζήτημα. Το αινιγματικό της ταξίδι την οδηγεί σε όλη την πόλη, αλλά φαινομενικά δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημά της και να βρει τον άντρα που ψάχνει. Εκτός επιλογών, επιστρέφει το βράδυ μόνο για να συναντήσει μια απροσδόκητη μοίρα στο δρόμο της επιστροφής στο μοναστήρι.

Ίκαρος και Δαίδαλος (Icarus)

Ο νεαρός Ίκαρος ζει μια ευτυχισμένη και ταπεινή ζωή στο εργαστήριο γλυπτικής του πατέρα του, του διάσημου εφευρέτη Δαίδαλου. Την ημέρα που ανακαλύπτει ένα μικρό αγόρι με κεφάλι ταύρου που ζει κρυμμένο στο βασιλικό παλάτι της Κνωσού, μια τρυφερή φιλία συγκλονίζει τον κόσμο του. Όταν όμως ο βασιλιάς Μίνωας φυλακίζει το «Τέρας» στον μυστικό λαβύρινθο που έχτισε ο Δαίδαλος, ο Ίκαρος χάνει τον μοναδικό του φίλο, καθώς και την εμπιστοσύνη του στον αγαπημένο του πατέρα. Καθώς ο όμορφος πρίγκιπας Θησέας φτάνει στην Κρήτη για να σκοτώσει τον Μινώταυρο, ο Ίκαρος αρπάζει μια τελευταία ευκαιρία για να σώσει τον παιδικό του φίλο.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed